Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(487)
  • Obrazy
  • Wideo(5)
  • All Star
    • All Star(487)
    • 5 Star(473)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Astrolux EC03 jest już klasykiem wśród 21700 latarek. Doskonały stosunek mocy na pieniądze kup 🤑 Kupiłem wersję SST40, bardziej niż odpowiedni dla moich potrzeb. W kartonowym pudełku znajdowały się ręczna karta Anduril, kabel USB typu C, lanyard i biała, twarda plastikowa tuba do rękawów na baterie 18650. Zdecydowanie polecam wysokiej jakości akumulator typu Samsung 4000mAH 40T 🔋. Na marginesie: jeśli szukasz przyzwoitej jakości dyfuzora, kup taki, który pasuje do Sofirn SP36. Pasuje do EC03 całkowicie w porządku 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Lampion jest bardzo fajny. Mam opcję na xhp50.2 i na sst40. Ideą sst jest dłuższy zasięg, ale w rzeczywistości, z powodu małego i nie głębokiego reflektora, specjalny zakres nie jest do wyciskania. Tak i na xHp50.2 więcej światła niż sst40. Wolę xhp50.2 Lampion jest dobry dla każdego, a kształt jest wygodny i jakość światła w zależności od ciała i mocy. Osłona termiczna działa płynnie, co jest dla mnie ważne. Jest płynna regulacja i krok, przełączanie trybów potrójnego kliknięcia w stanie włączenia. Jest wiele trybów, wszystkie w instrukcji. Przyleciał za 7 dni. Jest jeden minus, lampa się przewraca na stole, bez twarzy. Napisałem do deweloperów, może w nowych wersjach się nada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Wow, bardzo szybka dostawa tylko 1 tydzień do Australii!! Niesamowity produkt, wygląda cholernie seksownie. Nie mam jeszcze baterii, ale nie będę wątpił w wydajność, wszyscy moi przyjaciele mają go z bardzo pozytywnymi rekomendacjami. Po prostu zdumiony szybką wysyłkę i produkt czuje się tak dobrze trzymać, czuje się bardzo premium z metalowego wypadowego przypadku. Jest z kablem USB-C i jednym z tych uchwytów na nadgarstek, które przypinasz do jednego końca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo ładna, poręczna lampa. Tryb prawdziwego księżyca, szczegóły lumenu pasują, w porównaniu do innych lamp badawczych (fenix LR40R, Olight R50 Pro Seeker, Olight Warrior x Pro). Pasuje tylko bez zabezpieczenia 21700, ale lampa ma obwód ochronny i wyświetlacz napięcia. Anduril UI oferuje wiele możliwości regulacji lampy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    To zajmie około 22 dni dostawy vanem ninja. Dla tych, którzy nie są w pośpiechu, nie gorąco, jest on zorganizowany, ponieważ istnieje płatność za miejsce przeznaczenia, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Część. Astrolux EC03 jest naprawdę bardzo mocną latarka. Zabudowane trzy diody SST40 dają ogromną smugę światła. Najlepiej używać latarki z ogniwem 21700. Mała poręczna latarka. gorąco polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    To jest świetna latarka, najlepsza jaką kiedykolwiek posiadałam, uwielbiam łatwe poprawki i super jasna dla małego światła.. Ma szalenie regulowane oprogramowanie, z tak wieloma, których nigdy nie użyję, ale fajnie wiedzieć, że jest tam, jeśli chcę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2021

    Mój pierwszy Astrolux i pierwszy raz zamawianie z Banggood, wielkie doświadczenie trwało 10 dni, aby przyjechać i myślę, że szybko rozważać jest wakacje w Chinach i covid. Cóż za wspaniała latarka EC03, bardzo zadowolona z latarki. I dziękuję za świetną recenzję FLASHAHOLIC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Niesamowita latarka, bardzo jasna i kompaktowa, ma bardzo dobre wykończenia, radzę najpierw skalibrować temperaturę czujnika, bo w moim przypadku wykrył więcej ciepła niż było, ale jest bardzo łatwy do naprawy i tak działa na dłużej turbo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Flashaholic: 4/5 Mój był kiepski. Tanie opakowanie, brak obiektywu AR. Każdy reflektor 3LED ma artefakty w wiązce. Ale duży rozmiar, cena, interfejs, jasność, odcień i CRI: wszystkie wysokiej jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 270
    • Ft38 774
    • Ft19 994
    • Ft55 474
    • Ft59 684
    • Ft112 489
    • Ft13 043
    • Ft46 901
    • Ft46 895
    • Ft22 565
    • Ft83 333
    • Ft98 094
    • Ft7 633
    • Ft38 453
    • Ft13 397
    • Ft26 314
    • Ft58 985
    • Ft14 090