Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(612)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(612)
    • 5 Star(595)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2020

    Latarka jest funt za funt pod względem wydajności. Porównałem go do fw21 pro i sp36 i jest lepszy w większości aspektów. (zob. przesłane zdjęcia) Latarka używa Andurilu i możemy ustawić pułap temperatury tak, że turbo wytrzyma więcej niż domyślne ustawienie. Podsumowując, jest to dobry zakup w przystępnej cenie. Rzut może konkurować z innymi latarkami o wyraźnie lepszej ocenie rzutu niż ec03. To nawet przytłacza 10 000 lumen fw21 pro pod względem rzutu i powódź nie ma tak dużej różnicy. Konstrukcja ułatwiła obsługę i obsługę. Oprawa jest atutem tego wspaniałego projektu. Rzeczywiście latarka, która jest bardzo polecana dla wszystkich, ponieważ podnosi to ponownie standardy. Dobra robota z tym astroluxem.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2020

    Przybyli w ciągu 30 dni, namierzeni w domu, zabrali 2550 pensów. Używam vct6 sony 18650, jak na razie 21700 Na maksimum zaczyna się rozgrzewać, ale niewiele, ogólnie jestem zadowolony z zakupu!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Astrolux EC03 jest już klasykiem wśród 21700 latarek. Doskonały stosunek mocy na pieniądze kup 🤑 Kupiłem wersję SST40, bardziej niż odpowiedni dla moich potrzeb. W kartonowym pudełku znajdowały się ręczna karta Anduril, kabel USB typu C, lanyard i biała, twarda plastikowa tuba do rękawów na baterie 18650. Zdecydowanie polecam wysokiej jakości akumulator typu Samsung 4000mAH 40T 🔋. Na marginesie: jeśli szukasz przyzwoitej jakości dyfuzora, kup taki, który pasuje do Sofirn SP36. Pasuje do EC03 całkowicie w porządku 👌

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2020

    Absolutnie nie przebije tego za cenę. Mały, ale potężny. Prawie taki sam rozmiar jak mój Lumintop GT mini pro, ale dużo więcej powodzi, naprawdę pokrywa ogromny obszar. O wiele lepiej wygląda, moim zdaniem. Oświetla cały park, do którego zabieram psy. Odcień 5700 tysięcy jest naprawdę ładny. O wiele lepiej wygląda niż mój Astrolux FTO3 XHP50. To zdecydowanie jedna z moich ulubionych i mam około 50 latarek. Będę sięgał po nią często, kiedy pójdę na nocny spacer i chcę użyć mniejszej latarki z dużą ilością powodzi. Astrolux gasi kilka ładnych lampek w dobrych cenach. Ponadto, mój ECO3 był w znacznie lepszym opakowaniu niż to, co jest typowe dla ASTROLUX.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Lampion jest bardzo fajny. Mam opcję na xhp50.2 i na sst40. Ideą sst jest dłuższy zasięg, ale w rzeczywistości, z powodu małego i nie głębokiego reflektora, specjalny zakres nie jest do wyciskania. Tak i na xHp50.2 więcej światła niż sst40. Wolę xhp50.2 Lampion jest dobry dla każdego, a kształt jest wygodny i jakość światła w zależności od ciała i mocy. Osłona termiczna działa płynnie, co jest dla mnie ważne. Jest płynna regulacja i krok, przełączanie trybów potrójnego kliknięcia w stanie włączenia. Jest wiele trybów, wszystkie w instrukcji. Przyleciał za 7 dni. Jest jeden minus, lampa się przewraca na stole, bez twarzy. Napisałem do deweloperów, może w nowych wersjach się nada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Mogę tylko powiedzieć, że ta latarka jest jasna i ma niską cenę 6700 lumenów tylko za 2 tysiące pesos to taka kradzież! Dziękujemy sprzedawcy i kuriera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bestia latarki, za pieniądze nie znajdziesz lepszej latarki.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2020

    Niesamowite Światło! Bardzo mocne kompaktowe mocne i bardzo dobrze zbudowane. Wiązka kombinacyjna powodzi i rzutu Ale jest bardziej po zalanej stronie, co jest dobre. UI ma wiele ustawień i trybów do wykorzystania. Ogólnie to niesamowite światło i warte zdobycia. Bardzo polecam 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Kupowane razem z Kod. Niedrogo i prawdopodobnie jedno z obecnych świateł do uzyskania dla UI i Jasności w tym punkcie cenowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Niezwykle dobra latarka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$125.00
    • US$93.35
    • US$36.74
    • US$65.00
    • US$68.13
    • US$17.99
    • US$109.99
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$57.89
    • US$59.99
    • US$59.99
    • US$58.99
    • US$10.50
    • US$107.07
    • US$205.00
    • US$66.66
    • US$9.99