Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(671)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(671)
    • 5 Star(654)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/11/2020

    Za te pieniądze, obecnie najlepsza latarka, którą łatwo włożyć do kieszeni. Ale kiedy tego potrzebujesz, zrób dzień z ciemności. To już mój drugi EC01, ale ten ma SST40 LED. Z mojego doświadczenia w zakresie ogólnego użytkowania i rozmiaru lampy, LED XHP50.2 pasuje do niego znacznie lepiej, ze względu na szerszą wiązkę i większą jasność. Jeśli potrzebujesz lampy do dłuższego zakresu, lepiej jest wziąć Astrolux FT03 klasyczne lub mini.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dostarczone imponująco szybko w ciągu 10 dni (w tym weekend). Pakiet jest tylko podstawowy, ręczny, smycz i rurka dla 186550 baterii w cenie. Flashlight sam w sobie jest bardzo kompaktowy i lekki, z wysokiej jakości akumulatorem 21700 (kupionym osobno) jest rzeczywiście bardzo jasny w najwyższym ustawieniu. Profil wiązki też jest czysty. Uwielbiam tę pochodnię, 😍🔦

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Dla pieniędzy jest to obecnie najlepsza latarka do 21700 baterii. Kompaktowe i lekkie, o dobrej jakości budowy. To mój trzeci EC01, ale tym razem z SST40 LED i ciemnozielonym kolorem nadwozia. Z doświadczenia wiem, że XHP50.2 LED prowadzi do większej wiązki i większej jasności, ale model SST40 ma większą odległość wiązki i nie podgrzewa się tak szybko jak model XHP50.2. Jeśli potrzebujesz lampy do dłuższego zakresu, lepiej jest wziąć Astrolux FT03 klasyczne lub mini.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Ładna latarka, dość kompaktowa. XHP50.2 LED 5700K zielony. Podręczny firmware Anduril, przycisk, świeci na zielono. Ładowanie przez USB C. Na potężnych trybach szybko się rozgrzewa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Piękna ciemnooliwkowa, zielona SST40 5000K wersja tej kompaktowej i eleganckiej latarki Astrolux. Ulotka Anduril, lanyard i biała, twarda plastikowa rurka, były w zwykłym kartonowym pudełku. Ładny i czysty profil wiązki 🔦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Świetne światło z Astroluxu. Naprawdę zadowolony z tego, duża ilość światła jak na jego rozmiar. Postawiłem akumulator Samsung 18650 3000mAh i działa świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    W końcu otrzymany przedmiot... zajęło prawie miesiąc... puas Hati du Main suluh2 dlm rumah..Tp belum test na zewnątrz..hrp2 terbaik la.cuma bab kurier ninjavan ni sakit kpla kpla Sikit, xupdate dlm sistem tau2 sampai..w każdym razie, dzięki sprzedawcy..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    To mój trzeci EC01. To fantastyczne światło. Jest to idealny rozmiar dla EDC i emituje dużo światła lub można dostać wersję rzutu. Mam 15 astroluxów i planuję nabyć więcej. To wspaniałe światła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    EC01 SST40 jest niesamowitym światłem. Jest bardzo jasny i sięga daleko. To tylko jedno wielkie światło dodane do mojej kolekcji Astrolux. Nie mogę powiedzieć o nich zbyt wiele. Dotarcie z Chin do wschodniego wybrzeża USA zajęło 10 dni od daty zakupu. Naprawdę dobra obsługa i wysyłka

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Bardzo ładny produkt. Bardzo jasny Najwyższa jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 965
    • Ft4 412
    • Ft12 860
    • Ft3 182
    • Ft5 521
    • Ft21 981
    • Ft10 971
    • Ft14 701
    • Ft53 703
    • Ft10 238
    • Ft14 284
    • Ft7 343
    • Ft80 930
    • Ft8 079
    • Ft20 968
    • Ft26 475
    • Ft19 050
    • Ft22 073