Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(131)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(131)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2022

    Zamówiłem latarkę z EFT40 led. Na pudełku jest napisane „SFT40", ale instrukcja obsługi odnosi się do Osram KW CSLPM1.TG led. Musiałem przeszukać internet, żeby dowiedzieć się, który panel był dołączony do mojej latarki. Po porównaniu zdjęć SFT40 doprowadziły z KW CSLPM1.TG doprowadziły do wniosku, że moja latarka ma doprowadziły SFT40, więc wszystko jest w porządku. Dobre opakowanie i szybka dostawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Astrolux ponownie absolutny szczyt! 1300 lumenów, długi rzut 1300 pasuje! Potężny promień jest dość daleko! Zielony kolor jest bardzo ładny i szlachetny! Próbowałem latarki z bazą 26650.3.7 ~ 4,2V 4500 mAh. 30A~60A. Suuuper! Bardzo łatwy w użyciu, nie ma dużego bólu głowy;-)! Czas dostawy 3 dni do Niemiec. Będę kontynuował testowanie Astrolux Mighty Ray i złożę tu raport później! Z pewnością już wkrótce Gehrne ponownie! /Spójrzcie na moje zdjęcia!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    To mój drugi Astrolux, wcześniej był FT03. Bardzo dobra latarka. Dobre materiały, staranne wykonanie. Wyraźnie świeci się w miejscach - na zdjęciu jest w porównaniu do Astrolux FT03 XHP50.2 (po prawej stronie). Bardzo odległy zasięg. Bardzo szybka dostawa z Czech. Toczy się na pochyłych powierzchniach, niektóre płaskie powierzchnie mogą być frezowane. Kupiłem zieloną latarkę - wygląda bardzo ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Ok 👌 Nice jak zawsze czas dostawy dobry, jak zawsze.. z Banggood 02 Styczeń 2022, przyjdź w moje ręce 10 stycznia 2022 (Indonezja, miasto Surabaya) Wszystko działa dobrze i czysty produkt, żadnych problemów .. Tylko dioda LED widzę, że nie jest wyśrodkowana idealne, ale to nie ma wpływu na wyjście światła. Po prostu.. no wiesz.. Moje oczy lekko szumiące widzą coś nierównoważonego/rozśrodkowego idealnie 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Otrzymałem latarkę ASTROLUX EA02 z Próby Wolnego Wybuchu. Ta latarka jest niesamowita, nawet z globalnymi problemami z transportem dotarła do mojego kraju w ciągu 2 tygodni. Nie mogę nawet sprawdzić odległości, bo nie mam wystarczająco dużo miejsca, wszędzie, gdzie go wyceluję, widzę tak daleko, jak trzeba. Latarka jest bardzo dobrze wykonana, materiał dla obudowy i będzie w stanie wytrzymać bardzo duży spadek. Już go zanurzyłem w wodzie i całkowicie wyschło w środku. Uwielbiam to, że jest ładowalny, a na dodatek, gdy baterie w końcu padną, są wymienialne. Różne rozmiary baterii latarka latarka zajmie 26650/18650/21700. Ma zapasowe uszczelki, gdy oryginalne uszczelki się psują, można je wymienić, co jest świetne, ponieważ ta latarka powinna mi wystarczyć na co najmniej 5 do 10 lat. Daję tej latarce 5 na 5 i wielkie dzięki dla Banggood za darmowy proces

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Jest to niezwykle mocna latarka jak na swój rozmiar i jest świetnym produktem. Używam akumulatora 26650 Li-ion 5000mAh 3.7v, który daje całkowitą masę 383 gramów. Latarka była dobrze zapakowana z jasnymi i racjonalnie szczegółowymi instrukcjami. Czuje się dość wyważony w dłoni, kiedy go używasz. Latarka jest również wyposażona w adaptery w komorze baterii o różnych rozmiarach, których możesz używać. Mam największą baterię, która będzie pasować, więc nie trzeba używać adaptera. Będzie również przyjmować 18650 i 21700 3.7v baterii. Z pudełka latarka jest łatwa w użyciu. Kliknij raz, aby go włączyć, a następnie możesz kliknąć i przytrzymać przycisk, aby dostosować jasność. Po pierwszym kliknięciu i przytrzymaniu będzie jasność, aż zwolnisz przycisk. Za drugim razem się zmniejszy. Istnieje wiele różnych trybów, w których można umieścić tę pochodnię, w tym tryby Strobe – Tryby Ramping – Tryby Utility i tryb Muggle, aby wymienić kilka. Niektóre tryby stroboskopowe wydają mi się nieco dziwne, jak tryb Pioruna, który symuluje uderzenia pioruna podczas burzy (nie wiem, kiedy chciałbym użyć tego trybu). Posiada tryb Bike Flasher, który będzie działał na średnim poziomie, a następnie migać w jaśniejszym poziomie co sekundę. Dzięki mocy i jasności tej pochodni będziesz w stanie być widocznym z daleka. Jedną z bardziej przydatnych funkcji jest tryb Utility. Pozwala to sprawdzić napięcie i temperaturę baterii za pomocą światła w palniku. W trybie napięcia światło będzie migać, aby pokazać aktualny stan baterii. Światło najpierw miga całą liczbę, a następnie krótka pauza, zanim miga dziesiąte wolty. Posiada zabezpieczenie przed niskim napięciem i wysoką temperaturą wbudowaną w palnik. Jest to bardzo dobry produkt z bardzo potężną wiązką światła. Posiada kilka funkcji, które uważam, że są chwytliwe i nie będą używane, ale ogólnie jest to świetna latarka i świetna wartość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Anduril, wysokiej jakości materiały, możliwość zastosowania różnych rozmiarów baterii z dołączonymi adapterami. Zaleca się, jeśli wstrzymujesz się od zakupu latarki LEP ze względu na ceny

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Die EA02 hat eine unglaubliche Reichweite! Im Vergleich zu anderen astrolux Modellen hat diese eine ganz eigene Charakteristik. Insgesamt gefällt sie mir wirklich gut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Bardzo dobra latarka świeci skupionym małym strumieniem światła wkoncu to osram godna polecenia z Czech do Polski 3 dni 👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Niestety latarka jest uszkodzona, to nie działa! Nie ładuje się, jeśli podłączony w pewnym kącie, jeśli go trochę przesunę i nie jest również możliwe, aby go włączyć! Nagrałem o tym film

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$14.88
    • US$129.95
    • US$259.95
    • US$119.95
    • US$42.79
    • US$9.99
    • US$17.69
    • US$27.99
    • US$359.95
    • US$79.00
    • US$46.99
    • US$29.95
    • US$59.95
    • US$14.69
    • US$51.47
    • US$43.99
    • US$12.99