Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/08/2021

    Po miesiącu oczekiwania piękno w końcu przybyło! W kartonowym pudełku znalazłem pochodnię z baterią 26800 w środku, krótką rurkę na baterie 26350, smycz z 2x zapasowymi pierścieniami O i klasyczną ulotkę Astrolux. Zakupiona wersja 5000K SST40, w porównaniu do bardziej tradycyjnej latarki EA01 26650 i różnica 1,5cm jest widoczna, ale nie zbyt nachalna. Należy wykonać więcej testów wytrzymałościowych, aby określić, jak długo wytrzyma bateria 26800 mAh, w porównaniu z 26650 (5500mAh). Cena jest w miarę dobra, ale musiał zapłacić dodatkowe cła / 😔 VAT. Poza tym, ten belkarz EA01S powinien mieć przed sobą świetlaną przyszłość 🔆

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Bardzo wysokiej jakości, kompaktowy, bardzo jasny, dobrze zapakowany. Trzeba użyć tylko tego, co właściwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Bateria 26800 jest tak dziwna, że nie pasuje do baterii litolak 500 i 5. Uważajcie i bądźcie daleko stąd, chłopcy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    very bright flashlight for it's small size, smaller than I thought, but thats fine because it's fits in your pocket nicely so it's very convenient. I would definitely recommend this flashlight.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2022

    Latarka jest świetna, ale nie wyszła z 18650 do 21700 do 26650 baterii. Tak mi przykro :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Spektakularna latarnia! Wymienne do swojego rozmiaru z błyszczącym blaskiem niezrównaną jakością!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Bardzo dobry, wysokiej jakości produkt zgodnie z opisem, mam nadzieję, że sklep rozwija się więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Cóż, ale nie świetne, z filmów w sieci myślałem, że to będzie bardziej jasne, szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Za taką cenę oczekuję, że przynajmniej zadziała. Ale to się nie zapala.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Pierwsze, co zrobiłem, to odcięcie otworu smyczy, krawędź jest za ostra. Pomiary drenażu pasożytniczego EA01S: Wyłącznik - 25μA Niska temperatura - 45μA WYSOKA - 85μA Brak trybów migania, dla podświetlenia przełącznika. Mam ponad 15A dla TURBO . (może być niski ze względu na astrolux 21700 4500mAh komórki, lub drut miedziany 2.5mm, z którym testowałem) Niektóre części OPPLE Light Master Pro G3 EA01S: PWM nie jest widoczny, ale jest tam cały czas, z wyjątkiem turbo. I to jest słyszalne zwłaszcza w trybie high mode.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$11.25
    • US$11.52
    • US$10.99
    • US$27.99
    • US$72.95
    • US$14.69
    • US$17.69
    • US$129.95
    • US$199.99