Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(161)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(161)
    • 5 Star(156)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2022

    To jest naprawdę ładne światło, ale nigdy go nie zaopatrzyli, więc uaktualniłem i dostałem mini mf01 i jest naprawdę miły i dobry. Mam model z baterią i pierścieniami sparografowymi z 1865 i 21700 dystansami. Szkoda tylko, że światła aux są trochę jaśniejsze, bo wyglądają jak gruchy. Odcień jest świetny. Wyjścia są świetne. Wzorzec wiązki jest świetny. Bardzo zadowolony z zakupu mojego Mf01 mini.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Magnifica linterna, compacta y muy potente, tanto en inundación como en alcance. Led cree xhp 50.2 de 5200k (luz fria). 3500 lumens teóricos puede proporcionar, pero ya depende de la capacidad de descarga de la batería que le pongas. Puede funcionar con una batería 21700, 26650. 26350 y las comunes 18650. Yo la uso con una imr 26650keepower. El mecanizado es de muy buena calidad. La recomiendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Ari Neo
    ID
    28/12/2021

    Desaign unik, kokoh dan powerfull, Senter ini cocok buat penggunaan yang lama, karena lumen yang tidak terlalu tinggi namun tetap powerfull varian sst40 throw lumayan jauh.. 5000k cocok di daerah yang sering berkabut 👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • DonVIP4
    GB
    13/09/2021

    Z pewnością jest bystry. Nie jest zaskakująco mniej jasne, gdy jest używane w komórce 26350. Bardzo mi się podoba. Zbyt łatwo jest przypadkowo wyciągnąć i zgubić gumowy zaczep nad portem ładowania. TIR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Kciuki w górę i pięć gwiazdek dla Banggod! Wysyłają moje zamówienie tylko przez 7 dni ( zazwyczaj 12-14 dni ) z Chin do Medan North Sumatra Indonesia....WOWWW, dzięki kolego! Cholera... Podoba mi się mój nowy astrolux Ea01, dodaję do mojej kolekcji latarek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Astrolux jak zawsze Idealny! Super Wspaniały kolor i super jakość! 3500 lumenów wystarczy! 9 dni czasu dostawy od zamawianego dnia do domu! Bardzo polecam obie latarki sprzedającemu super!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Für die Größe leuchtet die Taschenlampe wirklich unglaublich weit. Auf den Bildern ist diese die zweite von links in Grau. Schöne Verarbeitung und toller Fokus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    Wspaniały, świetny produkt od Astrolux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    To światło jest zajebiste. Teraz mam oba EA01, EA01 i MF01mini. Po prostu nie mam dość lamp Astrolux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Uwielbiam to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.98
    • US$17.33
    • US$11.50
    • US$11.64
    • US$29.00
    • US$59.89
    • US$33.60
    • US$59.95
    • US$119.95
    • US$28.86