Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Ordered 26.11, got to PL on 16.12. Delivery within 3 weeks so it's ok. I have tested the light and compare it to other light which you can buy here on BG as a Xanes XL29 light (https://www.banggood.com/XANES-XL29-Light-18650mAh-Battery-USB-Motorcycle-E-bike-Bike-Bicycle-Cycling-Flashlight-p-1380519.html?cur_warehouse=CN&ID=514185&rmmds=search) for a little bit more than Astrolux BL09. I bought Xanes on AX platform which is branded as Newboler and should have from description 1500 lumens (on AX was said 2400 lumens! ) but test is a test. Astrolux BL03 tested on high long range beam, short range beam and low,medium, high both long and short range beam, Xanes/Newboler tested on high and low (there are only 3 options, third one is blink). So don't bother buy other light than this. If you were comparing a lot of the lights like my and was wondering which will suits you I recommend buy this one! It gives you enough light on medium, both long and short beam in complete darkness (I will you mine in dark forest, no lights to ride MTB trails). Also temperature of the light is more warm than the Xanes/Newboler which gives you more vision and you can simply see more! I recommend it to everyone whos looking for a good bike light for a decent price. Quality is also ok. Pictures taken by Huawei P20 Pro on a pro option. I stood still in one place and swaped lights. It's not a profesional test but can give answers for you questions. I'm really impressed!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Zalety: - Wysokiej jakości zarówno lekkie jak i uchwytowe - Potężne diody LED - Potężna bateria - Profile belki są bardzo przydatne do jazdy na rowerze Wady wady: - Tryb Blinky ma zbyt długą pauzę między mrugnięciami; myślę, że w rzeczywistości nie jest wystarczająco bezpieczny w ruchu, gdzie pół sekundy może mieć dużo znaczenia w 30+ mph / 50+kmh - Tryb SOS jest bezużyteczny i irytujący Pozostały: |: - Chciałbym, aby było możliwe flashowanie firmware, aby pozbyć się SOS i umieścić szybki tryb migania - to wydłuży żywotność baterii i będzie optymalne dla pszczeli w ruchu - Nie zawierałem zdjęć światła na, że trudno uzyskać zdjęcie reprezentatywne; ale jestem bardzo zadowolony z niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Światło jest takie wspaniałe. 10 dni zajęło mi dotarcie tutaj, co ucieszyło mnie słysząc. Pierwszy test był na balkonie, jest całkiem przekonujący. Światło rozproszone na dwóch skrajnych światłach ledowych, rysując lekko żółtawy, owalny obraz. To może się przydać, jeśli przekręcę kierownicą. Światło wygląda na silniejsze i ma białawe światło, świeci wyżej, dalej, pośrodku. Możliwe jest jednoczesne działanie obu funkcji, rozproszonego i podświetlenia reflektorów. Dla obu, ale jeden po drugim po włączeniu, bardzo jasne światło, a następnie słabsze, a nawet słabsze w dotknięciu przycisku (oszczędność). Powolne miganie pod innym ciśnieniem, inne naciśnięcie przycisku i szybkie miganie, a następnie można go wyłączyć. Szybko zamocuj kajdanki. Oprawa lampy wygląda na słabą, więc musisz być ostrożny. Myślę, że to było warte swojej ceny. Mam dobrą lampę. Bateria też wygląda dobrze, i zostanie ujawniona podczas użytkowania. Może być ładowany z USB-C, z oddzielną ładowarką. USB-A jest również z tyłu, może być używany jako powerbank. Super produkt, dobra jakość materiału. Lepiej, żeby tak było!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jasne oprawy oświetleniowe z dwoma różnymi trybami, niską wiązką i wysoką wiązką. Z 3 poziomami jasności każdy i miganie i funkcja SOS. Ponadto za pomocą podwójnego kliknięcia, niskiej i wysokiej wiązki mogą być aktywowane jednocześnie, aby jeszcze więcej światła Diody LED nie tylko wytwarzają czyste światło, ale także dobrą porcję ciepła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Jest to dość dobre światło, ma dużo mocy, a funkcja banku mocy jest bardzo dobra. Również jakość wykonania czuje się świetnie, a wyświetlacz można zobaczyć w dzień i w nocy. Jedyną „złą" rzeczą jest to, że nagrzewa się bardzo szybko i może stać się dość gorąco, jeśli używasz go rękami, więc używaj go głównie na rowerze, aby nie nagrzewał się z powodu wiatru.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Jestem bardzo zadowolony z produktu .. Wreszcie, ktoś wynalazł światło rowerowe z dopasowaniem / zdalne cięcie z prostym przełącznikiem, bez konieczności klikania 48 całkowicie bez ograniczeń. Światło ma bardzo dobry rozkład lekkiego luku, na średnim zakresie świeci jak samochód, ale wystarczy na jazdę jest również 125 lm na spotkanie. Polećmy to światło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobre oświetlenie. Ciało jest trwałe, a oświetlenie jest naprawdę dobre lepiej niż na zdjęciu Tylko jedna zła myśl to to, że światło nie działa, gdy są one naładowane. Pozostale wszystko jest w porzadku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2022

    Wróciła z czeskiego magazynu za kilka dni. Lampa jest dość masywna, możliwe, że można ją naprawić, ale do tej pory nie było żadnego problemu. Ale to jest dobre światło!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Bardzo zadowolony z produktu. Przyjazd w ciągu około 36 dni, zapakowany dobrze i bez żadnych uszkodzeń. Trwała, dobra jakość, wodoodporna, wytrzymała długotrwała bateria, mocne wbudowane diody LED i dobry wybór opcji błyskawicy. Chciałbym, żeby uchwyt/bracket był nieco lepszej jakości, ale hej, Astrolux, jeśli to czytasz, możesz to poprawić w następnej wersji. W sumie, mogę bez wątpienia polecić to światło rowerowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Da ich mit der Astrolux BL02 Lampe sehr zufrieden war habe ich mir die Astrolux BL03 Lampe zum Vergleich bestellt. Beide Lampen machen ein sehr gutes Licht. Der Unterschied ist nicht sehr groß. Mir persönlich gefällt die Astrolux BL02 Lampe ein kleines bisschen besser aber beide Lampen sind wirklich sehr zu empfehlen.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.62
    • US$9.90
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$23.09
    • US$25.40
    • US$25.82
    • US$21.93
    • US$26.99
    • US$19.99
    • US$21.95
    • US$26.99
    • US$9.99
    • US$15.99
    • US$19.99
    • US$18.99
    • US$16.09
    • US$20.99