Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(197)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/07/2021

    Delivery to Poland only 10 days from purchase. Package shipped immediately. The photo shows the differences compared to the lumintop B01 flashlight. All flashlights are on in maximum mode.Astrolux is complete. The set includes a very good quality handle, USB-C cable, built-in battery. The flashlight can be used as a powerbank, it has a% charge indicator.Still, I think the B01 is an equally good flashlight.The only thing that is not entirely responsible for the color of the high beam is too cold, but in the low + high mode it is ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    Otrzymałem ten artykuł, aby go przejrzeć, ale recenzja jest absolutnie obiektywna. Bardzo szybka wysyłka, dotarła w ciągu 11 dni. Pakiet jest bardzo kompaktowy i schludny, w tym latarka, stojak na drążek, dodatkowe wsparcie i kabel do ładowania i zasilanie innych urządzeń (funkcja banku mocy). Latarka jest bardzo dobrze wykonana, w całości wykonana z aluminium i wodoodpornych przycisków. Światło jest bardzo silne i dobrze rozmieszczone, oślepiające sięga dalej niż widać na zdjęciu. Funkcja świateł mijania samochodu jest bardzo przydatna do jazdy w terenie. Obsługa kierownicy jest również doskonałej jakości, dobrze dostosowuje się do każdego rozmiaru, a reflektor jest bezpiecznie przymocowany. Funkcja powerbanku działa tylko poprzez podłączenie kabla typu A, a ładowanie wynosi około 0,5 Ampere, więc nie oczekuj szybkiego ładowania, nie jest jego główną funkcją. Wewnętrzna bateria to w rzeczywistości około 5000 mah, test przeprowadzany przez ładowanie smartfona. Brakuje tylko ulotki z instrukcją dotyczącą funkcji świetlnych, a zwłaszcza korzystania z funkcji banku mocy (widziałem wiele pytań dotyczących tej funkcji). Podsumowując, doskonałe światło na rower i doskonała latarka EDC, dobry awaryjny zasilacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo jasne i ma górne odcięcie światła - nie oślepia z przeciwnego kierunku. Słabe światło (ciepły kolor) jest szerokie i idealne dla miasta. Silne światło (zimne światło), ma wąski i długi strumień. Włączanie obu świateł jest idealne na szybką jazdę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Reflektor świeci b. jasno - dolna jest matowa i nie oślepia, waży 164g bez uchwytu. Dużym plusem jest spory zapas energii na długie wyjazdy, usb-c i funkcja powerbank. Używając pilota tracimy ochronę przed deszczem więc z niego zrezygnowałem. Nie świeci podczas jego ładowania ale to chyba dla ochrony chemii akumulatora lampki. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Myślę, że jest to jeden z najlepszych esc, osiąga do 60 amp szczyt... Doskonała jakość wykonania, czujesz, że jest to produkt najwyższej jakości... Być połączonym z dobrym FC... Myślę, że użyję tego do budowy mojego następnego 4 calowego drona w stylu wolnym. Zdecydowanie doradztwo dla wszystkich tego produktu, chociaż nie jest to bardzo tanie. Ale cena zostanie spłacona wraz z wykonaniem tego zadania. Wewnątrz pakietu znajduje się wstępnie zaprogramowany kabel ze złączam xt60, dobry kondensator i kable do podłączenia do fc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Ten multifuctional latarka-rowerowy bank mocy światła jest w przyzwoitym pudełku z ochroną piankową. W pudełku znajduje się również kabel typu C do typu A, oprawa do roweru i uniwersalny, podobny do tego z kamerami akcji. Wysokiej jakości montaż motocykla utrzymuje światło stabilnie i bezpiecznie. Astrolux BL02 ma metalowe otwory montażowe, aby zsunąć go z wsporników, dzięki czemu można zabrać latarkę ze sobą, gdy zamykasz rower. Materiał korpusu to wysokiej jakości stop metali. Posiada dwa przyciski po pięć trybów dla każdego obiektywu. Wyświetlacz jest ładny i pokazuje dokładny poziom baterii. Wydajność lampy błyskowej jest naprawdę dobra w cenie. Produkowana dwustronna belka jest na tyle jasna i szeroka, aby rozświetlić wszystko do 300m przed nami, co jest idealne dla rowerzystów. Bank mocy (5000mAh) jest również całkiem dobry. Możesz jednocześnie używać Power Bank i latarki. Zmierzyłem moc max 13W (4,8V 2,7A) dla wyjścia Typ-A. Obsługuje również niskie ładowanie prądu. Port Type-C ma maksymalne wejście 1.6A 5V (nie obsługuje ładowania). Działa dobrze, przetestowałem wydajność banku mocy na smartfonach, tabletach i inteligentnych zegarkach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Jest to dość wysokiej jakości produkt. Natężenie światła wystarczy. Dostępny jest tryb sosu. Naciśnięcie jednego z dwóch przełączników światła na odpowiednie światło z wysokim lumenem. Naciśnij przycisk ponownie, natężenie światła spada. Następnym razem, jak go naciśniesz, to będzie najniższa moda. Kiedy następnym razem go nacisnę, przechodzi w tryb sosu i zaczyna migać. Zamykają się pod dużą presją. Typ C jest naładowany w. Może być również używany jako Powerbank, ale nie jest szybki ładowanie. On sam stawia 1 ampera. Metal jest uzbrojony. Ma wysoki lumen, więc jest ciepło.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Wysyłka była szybka. To światło rowerowe jest najlepsze, jakie miałem, zwłaszcza za tę cenę. Nie da się go pobić. Uwielbiam fakt, że ma niską wiązkę do mijania, więc z tylko 1 naciśnij przełącznik światła do niskiej wiązki, a jest to bardzo szeroka wiązka, w przeciwieństwie do innego trybu światła, który jest na odległość i jasność. Można aktywować oba tryby światła, muszę powiedzieć. Oba tryby światła mają dimanle tylko z kranem, a także oba tryby mają tryb migania. Port ładowania jest USB Type-C. Podwaja się jako bank ładowania, jak również. Wspornik montażowy jest moim ulubionym ze wszystkich motocykli, które posiadałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Szybka dostawa do Polski, lampka bardzo dobra, może trochę przekombinowana, polecam jako ciekawą alternatywę dla lumintop B01. Tu mamy kompletne oświetlenie, nic nie trzeba dokupować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    ... Znakomity produkt i produkcja. Wszystko zgodnie ze specyfikacją. Dobrej jakości materiały i wzornictwo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.95
    • US$35.95
    • US$7.69
    • US$10.38
    • US$26.55
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$11.49
    • US$14.34
    • US$9.07