Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1121)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1121)
    • 5 Star(1044)
    • 4 Star(58)
    • 3 Star(14)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    18 dni zajęło dotarcie do mojej skrzynki w Kanadzie. Był z dwoma zapasowymi pierścieniami O i tanim, lekkim pierścieniem do dziury. Aby zmienić tryb światła, włączasz i wyłączasz głowę, aby włączyć się między bardzo niskim, średnim, wysokim, i migając następnie kolejny zwrot jest z powrotem wyłączony. U mnie tryb migania działa na każdej innej sekwencji przełączników. Tryby wyjścia światła: Bardzo niski> Średnie> High>Flashing> Off, następnie bardzo niski> Średnie> High> Off, następnie bardzo niski> Średnie> Wysoko> Migające> Off. Włożyłem kawałek taśmy Gorilla między głowę a korpusem latarki, żeby nie włączył się przypadkowo, bo wydaje się łatwo skręcić i może wpaść w kieszeń. Wygląda na to, że będzie dobrą latarkę do breloczków.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    The material is high quality and the replacable AAA battery makes it useable forever. Luminance is okay. Great product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Niezłe światło jak na tę cenę. Podobają mi się różne kolory i odcień jest bardzo ładny. Są z nich świetne prezenty. Mój 17 i 18 Astrolux i właśnie zamówił dwa kolejne i ST01.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Bardzo ładna latarka. Bardzo kompaktowe, ciepłe światło, nie żółte. Działa dobrze z bateriami i bateriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Otrzymywany z 13 dni, nie był opodatkowany i przyszedł dobrze pakowane Łatwy w użyciu i przechowywaniu, idealny dla EDC lub osób noszących breloczki, kieszenie i małe torebki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Dobra robota! Przesyłka do Polski w trzy tygodnie, tuż przed Bożym Narodzeniem 👍 Produkt ładny, mały i ten, który chciałem. Cztery poziomy światła - Niski, Średni, Wysoki i Strobe. Jako breloczek - idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    Fantastyczne małe latarki! Wielkie dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Malutka urocza latarka jak na opis. Kocham przypadek. Nie mogę uwierzyć, że miał instrukcję. Zawsze na moim breloczku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Zajebiste małe światełko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • IanVIP5
    GB
    16/06/2021

    Bardzo ładny pomarańczowy fok tak 🧐😀😀💥

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 331
    • Ft4 544
    • Ft13 121
    • Ft4 161
    • Ft6 016
    • Ft2 689
    • Ft14 013
    • Ft10 931
    • Ft4 915
    • Ft20 449
    • Ft2 105
    • Ft3 410
    • Ft7 898
    • Ft5 675
    • Ft4 544
    • Ft3 784
    • Ft3 351
    • Ft8 521