Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    ottima stampante come al solito artillery non si smentisce mai,rifinita nei massimo dettaglio ,molto silenziosa la qualità di stampa è superlativa il montaggio è veloce e semplice

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    SD nie jest... Musisz skończyć Nie jest źle, jak na 14 w złocie, polecam jako pierwszą drukarkę. Jeśli dobrze to ustawisz, nic ci nie będzie. Na zdjęciu, nieudany odcisk Ruszamy za 10 minut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jestem początkującym drukiem 3D, a Artyleria Hornet to moja pierwsza drukarka. Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia. Jakość jest bardzo dobra, a jego właściwości drukowania również. I na koniec... Dostawa była bardzo szybka w ciągu 7 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Świetnie, mimo że był to wyłącznik z metalowego liścia, udało mi się go założyć z powrotem. Ale drukarka wyszła poza punkt końcowy z głośnym rykiem. Na szczęście nic się nie zepsuło. Mam nadzieję, że nic o silniku. W przeciwnym razie super pakowanie i łatwy w montażu /Przetestuj w tej chwili... Mfg. (ang.). w.b.66

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przybył w ciągu 4 dni roboczych, bardzo łatwy w montażu i na początek. Cichy i odciski są bardzo dobre. W karcie sd znajduje się plik x instalacja Care.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Rozpakuj i zainstaluj w 20 minut. Od razu działa dobrze. Mam nadzieję, że będzie on nadal działał również w najbliższych miesiącach (złe doświadczenia z innymi drukarkami, inna marka).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Działająca 5 Większość skarg jest od początkujących, którzy nie wiedzą jak pracować z drukarką 3D. Ja od 2016 roku zacząłem w tym świecie druku 3D, zawsze rozumiałem swoje błędy i nie poszedłem do internetu narzekać. Prawdę trzeba powiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Wysoka cena i jakość. Zamówiony z Niemiec (cz) i przybył w ciągu trzech dni. Karta SD tam jest. Jest moją pierwszą drukarką, muszę powiedzieć, że jest bardzo dokładna i cicha w porównaniu do drugiej drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Got, wszystko w porządku! Jeszcze nie zebrano. Mam to, nic mi nie jest!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Spektakularne zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 651
    • Ft165 635
    • Ft132 123
    • Ft62 735
    • Ft156 005
    • Ft100 589
    • Ft167 958
    • Ft95 428
    • Ft132 442
    • Ft66 383
    • Ft82 980
    • Ft145 304
    • Ft190 925
    • Ft96 257
    • Ft92 609
    • Ft33 190
    • Ft69 374
    • Ft9 921