Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(68)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    ottima stampante come al solito artillery non si smentisce mai,rifinita nei massimo dettaglio ,molto silenziosa la qualità di stampa è superlativa il montaggio è veloce e semplice

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    SD nie jest... Musisz skończyć Nie jest źle, jak na 14 w złocie, polecam jako pierwszą drukarkę. Jeśli dobrze to ustawisz, nic ci nie będzie. Na zdjęciu, nieudany odcisk Ruszamy za 10 minut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    che dire, fantastica.. consiglio di comprare il bltouch perché il piatto e un po rognoso da calibrare.. per il resto ottima in tutto tranne che mi manca una vite sotto lasse x .. ma nn pregiudica la stampa.. per il resto giudicate voi dal video qui sotto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Przyjechał w ciągu tygodnia, jak obiecałem. Drukarka jest fantastyczna! Przy odrobinie konfiguracji może zrobić świetną robotę. Bardzo precyzyjna i cicha. Jest półmontowany, więc za 20 minut będzie gotowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Jestem początkującym drukiem 3D, a Artyleria Hornet to moja pierwsza drukarka. Jestem bardzo zadowolony z tego urządzenia. Jakość jest bardzo dobra, a jego właściwości drukowania również. I na koniec... Dostawa była bardzo szybka w ciągu 7 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Świetnie, mimo że był to wyłącznik z metalowego liścia, udało mi się go założyć z powrotem. Ale drukarka wyszła poza punkt końcowy z głośnym rykiem. Na szczęście nic się nie zepsuło. Mam nadzieję, że nic o silniku. W przeciwnym razie super pakowanie i łatwy w montażu /Przetestuj w tej chwili... Mfg. (ang.). w.b.66

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Hornet è una buona stampante. Sono sorpreso sotto tanti punti di vista. Comincio dal cavo proprietario e la scheda madre a 32 bit. Sicuramente per il prezzo proposto non è alto, per quello che ti offre, però per una piccola differenza punterei sulla Genius. Le migliorie rispetto alla Genius ci sono, l’attacco del bed differente, scheda madre e cavo. La Genius però presenta un display touch a colori, alimentazione bed differente, doppio asse Z e struttura più solida. Ti consiglio quindi di tenere d’occhio il prezzo. Eventuali cali di prezzo della Hornet o della Genius potrebbero rendere interessanti entrambe. Avvicinando il prezzo della Genius alla Hornet o la Hornet ad un prezzo molto più interessante. Ho eseguito una stampa di prova con un busto. Per questa prova ho utilizzato un PLA .il risultato e ottimo ne consiglio l'acquisto ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    Pierwsze doświadczenie jest bardzo dobre. Pracuje ładnie i zaskakująco cicho. Był łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Działająca 5 Większość skarg jest od początkujących, którzy nie wiedzą jak pracować z drukarką 3D. Ja od 2016 roku zacząłem w tym świecie druku 3D, zawsze rozumiałem swoje błędy i nie poszedłem do internetu narzekać. Prawdę trzeba powiedzieć.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Przybył w ciągu 4 dni roboczych, bardzo łatwy w montażu i na początek. Cichy i odciski są bardzo dobre. W karcie sd znajduje się plik x instalacja Care.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$229.99
    • US$268.00
    • US$691.85
    • US$209.00
    • US$129.99
    • US$381.14
    • US$1,049.99
    • US$288.74
    • US$159.99
    • US$772.70
    • US$599.00
    • US$153.00
    • US$349.00
    • US$729.00
    • US$299.00
    • US$459.00
    • US$419.00
    • US$419.00