Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2135)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2135)
    • 5 Star(2029)
    • 4 Star(76)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(19)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/12/2021

    Doskonała maszyna bardzo cicha, łatwa instalacja, jedyną rzeczą, jaką zauważyłem, jest to, że moc odcięła temperaturę w sumach, a nie wróciła tak jak na początku samochodów to było: łóżko na 230 i Lextruder w 80, a na łożu 55 i na 211 do 211 Dobrze po tym, że to nie jest poważne we wszystkich samochodach w mieście nigdy nie ma krzty ;) Gorąco polecam tę drukarkę 3D i naprawdę najlepsze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Ekspedycja z es szybko, przybył wcześniej niż się spodziewano, drukarka teraz i znany, dokręcić śruby, dostosować ekscentryczny, poziom płytki i druk już bardzo dobrze! Bardzo zadowolony, jedyne wady, które znalazłem, to zwykły znany, trochę wklęsły talerz w środku, niejednorodne ogrzewanie, i kable, które potrzebują przewodnika, jednak w cenie super rabatu dodać kilka ulepszeń i staje się na szczycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Jestem zadowolony z produktu. Przed zamówieniem byłem trochę straszny, aby zamówić to drogie rzeczy w tym sklepie, ponieważ przeczytałem kilka złych recenzji o wysyłce. Ale w moim przypadku wszystko było w porządku! + Świetna drukarka, ładne wyniki, łatwa w montażu, cicha drukarka. Wysyłka była bardzo szybka, nawet przed oczekiwaną datą dostawy. Z magazynu CZ do Holandii. Zamawiam przedmiot w poniedziałek po południu i jest w czwartek po południu. - Spodziewałbym się lepszego pakowania, ale to nie ma nic wspólnego ze sklepem, a raczej z producentem. Paczka była trochę uszkodzona, ale to chyba był problem firmy kurierskiej DPD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Paczka przybyła lekko uszkodzona. O ile mogę ocenić wnętrze, ale nic się nie stało, a drukarka nie doznała uszkodzeń optycznych. Ponieważ jestem na urlopie przez kilka dni, a nie ma jeszcze żarówki, nie mogę go uruchomić przez dwa tygodnie. Ale myślę, że to w porządku. Wysyłka odbywała się inaczej, jak stwierdzono i dotarła na czas. Dziękuję, ale nie mam nic przeciwko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko. 5 dni. Zarówno opakowanie, jak i produkt dotarły w idealnym stanie. A maszyna działa imponująco. Teraz nadszedł czas, by się nacieszyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Dobry e wyjęte z pudełka i brakuje do przeglądu i ustawić i udowodnić, że wszystko idzie dobrze, ale gołym okiem wydaje się być poprawne. Moje pierwsze wrażenie jest to, że emanuje jakością i bardzo dobre wykończenia polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Wszystko było w idealnym stanie. Montaż odbył się bez żadnych problemów. Wyszło z pudełka. Miałem mało problemów z błędnym kontaktem na jednym z kabli wstążkowych, co spowodowało, że wytłaczarka nie mogła się obracać. Po ponownym połączeniu wszystko działało tak, jak powinno. Najlepsza jakość druku, jaką kiedykolwiek miałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2021

    Po małym problemie z adresem dostawy (nie trafili mój numer domu problem nie wpisałem 0 Zamówienie zostało spóźnione o 4 dni, ale dostarczone w ciągu 72 godzin z Czech. Mogę tylko polecić. Drukarka jest doskonała, wszystko działa bardzo dobrze. Więcej przypadków znalazło odpowiednie ustawienia dla odcisków. (Początkowo już nie jest źle) Jedynie łóżko nie ma bardzo jednorodnej temperatury, znacznie zimniej po bokach. W przeciwnym razie reszta tak długo, jak długo trwa. Modele X2.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Witam otrzymałem tę maszynę w bardzo krótkim czasie (z Hiszpanii). Opakowanie w idealnym stanie, zawartość nienagannie przechowywana. Tylko mały minus, brak przy wyjściu z fabryki (chyba) 4 śruby M5x8 cewki podporowej na jej wiązce (niedostrzeżenie saszetki), zastąpienie 4 śruby sześciokątnym główkiem mojego pudełka narzędzi. Czas instalacji krótszy niż 30 minut (z wyłączeniem koncentracji brakujących śrub), łatwe i dostępne modernizacje łóżka. ...W skrócie, czekam na dostawę mojego pierwszego bębna w celu zrobienia pierwszego wrażenia, do podążania! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2021

    Kupiłem Sidewinder Artylerii X1, jako drugą drukarkę i jako dodatek do mojego geniuszu artylerii. Zdecydowałem się na to, ponieważ X2 nadal ma problemy z zębami, X1 jest szybką, niezawodną, wyjątkowo cichą i wysokiej jakości drukarką 3D. Z Hiszpanii był ze mną w ciągu 3 dni. Wykorzystałem ten czas na drukowanie różnych części (w tym odciążenie) i zoptymalizowałem drukarkę przed użyciem po raz pierwszy. Działa bezbłędnie i - pod warunkiem, że ustawienia są poprawne - uzyskuje doskonałe wyniki drukowania. Nie używam uchwytu szpuli na osi X, aby uniknąć drgań, więc wolałem odłączyć prowadnicę. To działa bardzo dobrze, bardzo dobrze. Zacisnąłem płytkę GRP / FR4 na oryginalnym wydruku i bardzo dobrze się trzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$299.00
    • US$199.00
    • US$21.99
    • US$189.00
    • US$579.00
    • US$54.27
    • US$379.99
    • US$259.00
    • US$60.05
    • US$256.99
    • US$2.29
    • US$2.59
    • US$2.40
    • US$6.92
    • US$1.79
    • US$19.99
    • US$5.76
    • US$46.99