Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1906)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1906)
    • 5 Star(1821)
    • 4 Star(72)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/04/2021

    Moja pierwsza drukarka 3D. Wybrałem ten do karmienia kabla na żywo i jego dużej objętości druku. Przybywa bardzo dobrze spakowana. Nalegam na to, bo nigdy nie widziałem tak dobrze umieszczonego produktu w paczce. Jest zmontowany (patrz pierwsze zdjęcie), pozostaje tylko umieścić ramkę przy pomocy 4 śrub. Następnie podłącz kable w gniazdkach, które idą dobrze. Należy jednak uważać, gdy podłączasz autobusy, nie powinieneś robić tego w trybie gorącym, w przeciwnym razie spowodujesz szkody. Zamontowano go dla mnie w 20 minut, by uważać. Potem przychodzi czas na dostosowanie. Wydrukowałem, jak widać na drugim zdjęciu kwadratów w 5 punktach kontrolnych po regulacji ich arkuszem pomiędzy dyszą drukarską a tacą. Po kilku testach, ponieważ zmiana w rogu może wpłynąć na jego sąsiada, w końcu dotarłem tam chyba po 1:30. Najdłuższe są wrażenia, a ja zrobiłem w sumie 5, żeby zrobić dobrą korektę. Użyłem też dwóch różnych nici, gdyby było inaczej. Jestem początkującym w druku 3D. Po tych korektach mogłem wydrukować prawdziwe części do mojego warsztatu (patrz zdjęcia). Czas druku wynosi 45 minut dla szczęki zaciskowej i 3 godziny dla wszystkich części prowadnicowych na szynie cięcia. Czytałem w kilku miejscach przypadki nie płaskich tac. Z mojej strony, nie zauważyłem niczego z drukowaniem pięciu kwadratów. Dlatego jestem bardzo zadowolony z tego zakupu, który pozwoli mi naprawić urządzenia, które zepsuły się z powodu małych połamanych części plastikowych. Wtedy będę w stanie również poprawić moje narzędzie, jak można było zobaczyć na zdjęciach.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Produkt otrzymany dzisiaj - jeszcze nie wypróbowany. Les: Bardzo szybka dostawa we Francji (źródło: Hiszpania) Pakiet bardzo dobrze zapakowany przez Artyleryjskie (na szczęście: zobacz więcej) Les--: Dostawca GLS zgodnie ze swoimi(złymi) nawykami: zdeformowana paczka(wstrząsy w rogach i po jednej stronie) przeskoczyła barierę w czasie naszej nieobecności-bez uprzedzenia, Brak połączenia (pakiet mógł zostać odebrany przez każdego) - skandaliczny po raz kolejny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Zamówiłam drukarkę 22 grudnia, a otrzymałam ją 24 grudnia. Bardzo szybka dostawa. Sama drukarka jest niesamowita, niesamowicie cicha i produkuje fantastyczne druki z pudełka. Wygląda tak schludnie z brakiem kabli i włączeniem ekranu dotykowego do głównej jednostki. Budowa jest bardzo prosta z dobrymi instrukcją. Szczerze polecam tę drukarkę i usługę z Banggood też była doskonała. Jestem bardzo szczęśliwym klientem, a mój partner jest jeszcze szczęśliwszy, ponieważ dostał ten fantastyczny prezent, :) (Dodam tylko, że może być przydatne, aby skontaktować się z livechat w celu sprawdzenia poziomu zapasów, ponieważ czasami strona nie jest wystarczająco szybko aktualizowana.)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    To moja druga drukarka Sidewinder X1. Mam teraz dwa, możesz zobaczyć moją pierwszą recenzję, jeśli przewiniesz. Mam oba uruchomione prawie 24x7, i mam świetne wyniki, jakość wydruku, którą wyciągasz z pudełka jest niesamowita. Uważam, że jest to najlepsza wartość dla pieniędzy można uzyskać, posiada cechy premium dla przedziału cenowego (Szklane łóżko ogrzewane AC, Dual Z, bezpośredni wytłaczacz, indukcyjne stopnie końcowe). Jak każda inna drukarka 3D, miałem małe problemy, ale nic krytycznego. Nieźle radzi sobie z wysokimi odciskami! Zdjęcia odcisków, które zrobiłem na 100% maszynach są dołączone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Jakość druku jest zadowalająca. W starych wersjach pojawiają się błyski. Ta wersja nie ma pendrive'a, nie wychodzi z opakowania w żarniku. Jest dość cicho. Wynosi właściwy rozmiar na osi X i Y, ale wychodzi 0,5 mm brakujący co 10 cm na osi Z. Czasami dysza może ją wytrzeć i oddzielić wydruk od łóżka. Potrzebuję kalibracji dla osi Z, ale nie mogę tego zrobić. Używam Cury jako krajalnicy. Kalibracja łóżka była dość trudna. Używałem go przez jakiś czas, kładąc papierową taśmę na łóżku. Używam go teraz bez taśmy papierowej. Ogrzewanie łóżka nie jest równe w temperaturach średnich, temperatura spada znacznie w kierunku krawędzi. Plusy - Jest dość cicho. - Jakość druku jest zadowalająca. - Bardzo łatwy do zainstalowania. ( Ustawienie 6 śrub) - Duża objętość ciśnienia. - Wytłaczarka DirectDrive. Wady - Brak zawartości opakowania. - Problem z kalibracją osi Z. Może to tylko ja, albo przez aplikację Slicera - Ciężko naprawić łóżko. - Że łóżko nie grzeje równo. - Z problemem Oś Z i Łóżka, istnieje duże prawdopodobieństwo wystąpienia błędu z powodu dużych nacisków. To czyni wielką objętość ciśnienia bez znaczenia. - Silnik Extrudera robi dużo hałasu w wycofaniu. Naciski z dużą ilością cofania, cisza produktu znika. Idealna cisza w niskich odwrotach - Czujnik żarnika jest źle ustawiony. Działa, gdy żarnik się kończy, ale kiedy żarnik jest zepsuty, to nie ma znaczenia, ponieważ żarnik pozostaje wewnątrz czujnika. To drukarka należności. Cena wydajności jest całkiem niezła. To żaden kłopot, jak tańsze drukarki. Jeśli możesz, polecam skrypty CoreXY z Rigid3D lub Zaxe. Objętość druku Rigid3D jest wysokiej jakości i bez wysiłku drukarką, mimo że jest mała. Zaxe jest trochę bardziej przemysłowy, a ty osiągasz doskonałe wyniki. Ale jeśli potrzebujesz DirectDrive i dużej objętości druku, nie ma drukarek z lepszą ceną wydajności w tej chwili.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wygląda na to, że poprawili hotend do jednego odlewu, dziewięć, żeby to zobaczyć. Pasy są z odpowiednim napięciem. Podoba mi się używany pas synchronizacji Z. - Wciąż musiałem wydrukować depeszę do łóżka i radzę ci zrobić to samo. (rzecze.com/rzecz:3721087) Wydruk poza polem był bardzo dobry, ale chciałbym zobaczyć opcję dodawania zaliczki liniowej bez konieczności uruchamiania własnego firmware (3dprintbeginner.com/sidewinder-x1-firmware/) Zapasowy przewód powietrzny jest w porządku, ale to działa lepiej : rzecziverse.com/thing:4656873 - Gantry potrzebuje wsparcia dla wysokich odcisków (thingiverse.com/thing:4375609 lub podobnych) - Łóżko dobrze się trzyma, czasami do dobrze, a nawet gdy jest zimno to trudno usunąć. - Instrukcje nie były zbyt jasne i musiałem znaleźć brakujące informacje. Ogólnie bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Bardzo dobre opakowanie! Wszystkie elementy były doskonale zachowane. Ładna torba na narzędzia, ale chciałbym, żeby zawierały próbkę żarnika i skrobaczki, drukarka 3d jest niezawodna i cichy druk z 1mm dyszy jest super dobra, ponieważ ma typ wulkanu hot end. W oczekiwaniu na sw x2, że w przyszłym roku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Świetnie. Bardzo cichy (czego szukałem). Mam go od dwóch tygodni, bez obaw i jestem z tego bardzo zadowolony. Nie trzeba używać łopatki, ale radzę wydrukować rodzaj raclette (ostatnie trzy zdjęcia), aby pomóc zdjąć odciski bez uszkodzenia utrabase. ;-) Doradzam jej bez wahania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Drukarka zamówiła w piątek i otrzymała kolejny wtorek (z Hiszpanii do Francji) jest szybsza niż oczekiwano. Paczka dotarła w dobrym stanie. Montaż drukarki jest szybki i prosty. Jestem na 4 wrażenie i wszystko idzie dobrze, wynik jest bardzo dobry. Jestem w pełni zadowolony z zakupu od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Moja pierwsza drukarka 3D wszystko dobrze zapakowane i szybko dostarczone z UK. Najpierw wszystko zgodnie z planem poskładane i kontrolowane, albo wszystko poszło gładko i w razie potrzeby dostosowane narzędziami niż moje pierwsze odciski i wszystko poszło zgodnie z planem, Używany żarnik PLA z Creality 3D łóżka ogrzewa do 60 gr i wytłaczacz 200 gr i z oprogramowaniem Ultimaker Cura 4.8.0, a następnie rozpocząć drukowanie, świetny drukarka ładny wynik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft82 141
    • Ft59 850
    • Ft5 799
    • Ft7 765
    • Ft54 961
    • Ft91 302
    • Ft2 113
    • Ft167 642
    • Ft5 799
    • Ft72 981
    • Ft79 088
    • Ft61 069
    • Ft14 654
    • Ft733
    • Ft1 408
    • Ft2 644
    • Ft913
    • Ft12 211