Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1253)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(1253)
    • 5 Star(1177)
    • 4 Star(66)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    Moja pierwsza drukarka. Wysłany z Hiszpanii i dotarł do Włoch w ciągu 5 dni (w tym uroczysty). Przybywa wstępnie zmontowany i łatwy w montażu. Przed wyborem widziałem wiele filmów i recenzji i muszę powiedzieć, że do tej pory dokonałem właściwego wyboru. Ma TMC2100. (nie są ostatni, ale cisi i są w porządku) Fani ogólnie są umiarkowanie cicho. 220 płyta rozgrzewa się w kilka sekund, a po schłodzeniu uformowany kawałek natychmiast schodzi. (musisz zrobić trochę praktyki z ręcznego poziomowania i parametrów krajalnicy, na początku może wydawać się to trudne, będziesz rzucać dużo wątków, jeśli jesteś początkujący jak ja, ale po różnych eksperymentach i wskazówkach z mediów społecznościowych masz tam). Moje dzieci bawią się drukowaniem wszystkiego. Jedyne, co mnie niepokoi to to, że na zdjęciach wygląda na gotową do wyrównania łóżka samochodowego, w rzeczywistości maszyna przyjeżdża bez firmware z tą funkcją (trzeba uaktualnić z nieoficjalnych firmware daje to, co rozumiem) I trzeba dodać wsparcie, że dom nie zapewnia (musisz go wydrukować, ale nie mów co wydrukować) A kiedy wyzwałem to do obsługi klienta (Rozumiem, że nie wstawiaj części dla ABL, ale przynajmniej daj wsparcie) , Po kilku e-mailach, w których nie mogą zrozumieć, odpowiedziały, że maszyna nigdy nie miała ABL (Odpuszczam to jak rozmowa do ściany). Niestety zapomnieć o obsłudze klienta, który jest w stanie rozwiązać lub zrobić z firmy matki, Banggood na tym ma jeszcze wiele do poprawy. Podsumowując polecam ten produkt, tylko ocenić, czy można zrobić bez Banggood obsługi klienta przed zakupem.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Naprawdę dobra drukarka. Maksimum perfekcji w szczegółach, łatwy w użyciu i bardzo intuicyjny. Wśród jego zalet szklana płyta, która pozwala na łatwe usunięcie przedmiotów. Bardzo cichy. Poganie sprzedawcy i zawsze dostępne do odpowiedzi na wszystkie pytania. Jedyny problem, który musiałem zapłacić 37 euro cła, pomimo tego, że zdecydowałem się otrzymać go z Hiszpanii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Szukałem dobrej drukarki (mojej pierwszej drukarki) w niskim budżecie i jest całkiem imponujące, jak dobrze działa... Opakowanie jest bardzo dobre, sama drukarka jest dość łatwa w instalacji i obsłudze. Użyłem pliku tingiverse i cura dla krajacza, który ma właściwy zestaw dla drukarki (tylko ustawienia nagłówka druku sekwencyjnego są nieprawidłowe)... Zacząłem od kostki testowej dołączonej do długopisu USB, przykleił się zbyt mocno do łóżka i zgrubiała się warstwa. (pla, który dostałem potrzebną wyższą temperaturę dowiedziałem się o tym później, gdy drukowałem wieżę czasową) Wyniki hamowania to również dlatego, że nie ma łopatki w cenie!!! Nie zawiera żarnika testowego, więc kup go, jeśli chcesz użyć swojej nowej drukarki 🤣 małe niedoskonałości w plastikowych częściach, ale niezauważalne i nie wpływa na sprzęt... Więc jako moja pierwsza drukarka 3d i całkowicie nowa na tym świecie mogę zdecydowanie zaproponować zakup tej drukarki! Jestem z tego zadowolony i cieszę się postępem w nauce... btw pierwsze 2 tygodnie posiadania to był non stop test i drukowanie ✌🏼 dołączyłem zdjęcie szyn podgrzewanych które wydrukowałem ponieważ może być przydatne aby zapobiec hamowaniu kabla gorącego łóżka to jest dobry sposób na naukę druku sekwencyjnego, gdy potrzebujesz wielu części w jednym drukowaniu ;)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dokonali zakupu z Kolumbii i opóźniono przyjazd nieco ponad dwa miesiące, jak to się stało dokonać zmiany sklepu, w tym czasie banggood usługa była doskonała, zawsze odpowiadały, drukarka przybyła w idealnym stanie, bardzo dobrze zapakowane. Wydajność maszyny pozostaje do zobaczenia. 👍👍👍

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • VIP3
    ES
    01/05/2021

    This negative calification is not for the product, the product arrived with a X axis end-stop sensor broken and I can't check the printer functionality from 8 days ago and I can understand this happens. The negative calification is for banggood as a company, nothing resolutive. Waiting 8 days and I don't have any solution to my problem yet. I'm sure this is the last time buying in banggood from my side. The printer looks very well.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Od neofitu zamówił to, jak pierwsza drukarka 3d przybyła 3 dni roboczych hiper szybkie opakowanie nienaruszone, prostota montażu mniej niż 10 minut skalibrowana kilka razy co najmniej 3 ewentualnie z płyty gorącej, a nawet uggello. Co o lub spróbować pierwszy testowy odcisk kostki wyszedł doskonałe komplementy dla producenta, a także dla Banggood za świetną cenę oferowane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    To było dokładnie to, co powiedział na stronie, zamówiłem go 10 listopada i dotarł 24 grudnia, ale pojechałem go odebrać dzisiaj. Obciążyli mnie podatkami $1,900 peso, które musiałem zapłacić osobiście w biurze Post MEX w moim mieście, żeby mi je dostarczyć. Drukarka jest w idealnym stanie i wydrukuje całkiem dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2020

    Łatwy montaż, szybkie dostosowanie, dobrze zapakowane. To moja pierwsza drukarka i zaskoczyła mnie jej intuicyjne działanie i solidność. Brak mi praktyki i skończyć dostosowanie drukarki (narzędzia i części zamienne), ale pierwszego dnia udało mi się wydrukować kilka cyfr. Miałem problemy z adresem dostawy (więcej niż 35 znaków) i zamówienie było zablokowane, ale rozwiązałem je e-mailem. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2020

    Idealnie zapakowane i prezentowane opakowanie. Przynieś walizkę z dużą liczbą części zamiennych i narzędzi. Drukarka, jest zmontowana, wystarczy umieścić 4 śruby i 3 złącza. W moim przypadku, wszystkie koła i scena były w pełni dostosowane. W ciągu 10 minut został zmontowany, skalibrowany i wydrukowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Najlepsza drukarka 3d, jaką kiedykolwiek miałem!! Miałem dagomę, ender 3, CR10,.. Wahałem się z jej starszą siostrą przez długi czas, ale powierzchnia jest dla mnie idealna. Możliwości regulacji z ekranu są górne, zmiany przewodu są uproszczone, dostosowanie tac jest dziecinne, hałas jest bardzo niski. Drukuję głównie w PLA: normalny, węgiel, drewno, wszystko tam idzie. Jakość jest doskonała. Używam IdeaMaker w krajalnicy dla lepszych możliwości niż Cura. Kupiłem też lepszą jakość przerwy grzewczej, jak również specjalne dysze i powiedziałem, że przy pierwszych oznakach zużycia, zmienię... Ale to jest... Nie wahaj się zamówić tego cudu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft115,930
    • Ft68,084
    • Ft92,955
    • Ft59,065
    • Ft59,065
    • Ft71,193
    • Ft102,282
    • Ft108,807
    • Ft93,263
    • Ft148,915
    • Ft61,867
    • Ft140,207
    • Ft124,352
    • Ft45,386
    • Ft158,241
    • Ft105,391
    • Ft170,677
    • Ft6,836