Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(107)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(107)
    • 5 Star(98)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/06/2022

    Witam, chciałbym pozycję sprzedawcy produktu, ponieważ produkt działa dobrze, ale jeden ze sterowników bezprzewodowych przyszedł bez odbiornika USB. Chciałbym, żebyś to naprawił, ponieważ kupiłem produkt z dwoma sterownikami, ale nie mogę użyć żadnego z nich. Przesyłka dotarła bez żadnej awarii, a kiedy ją otworzyłem, zorientowałem się, że jednego z dwóch odbiorników brakuje.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2022

    15 dni na mój adres! Pudełko jest standardem w systemie emuelec, zdjęcia pochodzą z Galisteu, który jest Brazylijczykiem, który robi potwora w tej dziedzinie gier retro. Sterowanie oczywistymi problemami nie ma symboli PlayStation, więc nie pasuje do menu systemowego. Zwróć uwagę, ponieważ może to być mylące, na przykład przycisk X odpowiada systemowemu przyciskowi Y, B odpowiada A i tak dalej. W grach standardem są konsole. Polecam z pochwałami 👍👍👍

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    prodotto arrivato nei tempi. Perfetto. Da divertimento a tutta la famiglia. tantissimi giochi retrò. Arriva con la sua valigetta e corredato di joypad connettività bluetooth e cavo HDMI. Top Top

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Jest 15 dni przed terminem, wszystko jest w porządku, wydaje się być trochę kruche, ale uważaj. Jak dotąd wszystko działa ok, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Uma excelente Arcade box recomendo a todos,chegou muito rápido e sem taxa obrigado... gostei muito detalhes aceita controle USB tranquilo até pluguei meu arcade segue fotos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Doskonały produkt. przybył z wyprzedzeniem i doskonałej jakości. Mojej rodzinie bardzo się podobało, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    ottimo prodotto, questa volta è arrivato correttamente… funziona perfettamente

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Produkt identyczny z opisem dobra jakość działa doskonale, bardzo szybka dostawa w ciągu 13 dni i nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2022

    Jest zablokowany, nie otwierał gier, czy ktoś wie, jak to naprawić?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    Doskonałe korzyści kosztowe, prowadzi niektóre gry NAOMI i Dreamcast bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.99
    • US$53.99
    • US$68.99
    • US$55.99
    • US$39.99
    • US$97.99
    • US$219.99
    • US$87.99
    • US$103.99
    • US$43.99