Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/10/2021

    Bardzo szybka dostawa we Francji (1 tydzień po zamówieniu). Paczka dotarła w bardzo dobrym stanie. Cały produkt wygląda całkiem nieźle. Poza wodą, moment obrotowy nie jest zbyt imponujący. (Ledwo dmucha jak wiatrak, którego używamy w lecie, kiedy jest gorąco!). Mam nadzieję, że w wodzie utylizacja będzie inna. Pozostaje tylko wrzucić to do wody do testowania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wszystko świetnie działa! Bardzo szybka wysyłka 2 tydzień i był w domu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Przybył trzy tygodnie przedwczesny. Wszystko jest idealne. Wygląda świetnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Otrzymałem przedmiot bardzo szybko - wydaje się być spory i wydaje się być dobrze wykonany,. Nie mogłem się doczekać, żeby zobaczyć na własne oczy, jak duży napęd wydaje jednostka, więc użyłem basenu sąsiada. Trzymając Bluedrive'a w jednej ręce, włączyłam jednostkę. Byłem zaskoczony. Nie mogłem go trzymać zbyt długo, wyciągał mi to z ręki. Pchnięcie było fantastyczne. Widzę, jak ta jednostka, przymocowana do lekkiego kajaka sprawi, że będzie latać po powierzchni wody. Podoba mi się produkt i zamówię kolejny. Jedną z wad jest magnetyczny wyłącznik - magnes przytrzymujący go do pudełka baterii jest słaby. Ciągle spada przy najmniejszym zamieszaniu. Muszę rozwiązać ten problem, poza tym, to dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Zapakowane wyglądały na nowe, ale były niewielkie uszkodzenia w przypadku silnika. Jest to tylko powierzchowne i nie jest prawdziwe zmartwienie. Uznałem, że trzeba to powiedzieć. Transport był szybki, a silnik działa. Chciałbym również zwrócić uwagę, że ładowarka była z nieprawidłową wtyczką dla USA, ale udało mi się ją zmienić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Cena mil do dziś po miesiącu od daty zakupu. Przyjechał zgodnie z planem i ze wszystkim, w pięknej torbie z przegródkami. Dołączyłem do oferty, aby przewidywać kilka euro i spłacić później.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Kilka dni temu wziął go na próbę i wyszedł w prawdziwym celu. Nie postawisz żadnych rekordów prędkości, ale zrobił dokładnie to, czego potrzebowałem. Zapewnił mi pomoc, by wciągnąć mnie w górę i wrzucić do wody na moje jezioro, żeby surfować. Gdybym tylko mógł kupić drugą baterię.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Wysłano mi europejską wtyczkę zamiast USA. Wtyczka. Nie jestem pewien, czy mogę naładować akumulator więcej niż 75%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Przybyłem wcześniej, niż się spodziewałem. Natychmiast został zainstalowany na paczce. Dźwięk jest cichy i cudowny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 048
    • Ft2 838
    • Ft69 453
    • Ft8 205
    • Ft63 139
    • Ft4 101
    • Ft11 299
    • Ft42 302
    • Ft85 239
    • Ft7 574