Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(211)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(211)
    • 5 Star(196)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Zamówiłem go 22 lutego i przyszedł 09 marca. Kurier sprinter przyniósł go do najbliższego punktu odbioru. Produkt jest bardzo dobry, połączył się z ConBee II, Zigbee2MQTT, w ramach Home App. Wysyła sygnał bardzo szybko z 3.0 ZigBee, i może połączyć się z pobliskim palnikiem 3.0.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Bardzo dobrze, guzik mógłby być bardziej cichy. Mieć 4 kliknięcia, pojedyncze, podwójne, potrójne i przytrzymaj, a następnie uwolnione. Działa prosto z mostu Sonoff zigbee, błyskał tasmota i asystentem domowym. Parowanie jest bezbolesne za pierwszym razem. Kupiłbym jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Można to zamienić w 24 działania lub, z odrobiną NoderED i CC2531 w nieograniczone działania i różne presety. Bateria to ból, ale poza tym - wszystko wydaje się działać dobrze. Jeśli chcesz zapoznać się z większą ilością opcji za pomocą tego przycisku, sprawdź artykuł: https://notenoughtech.com/featured/aqara-opple/

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Niestety baterie były już puste. Obsługa paczek (Hermes) wpychała paczkę z dwoma przełącznikami do skrzynki pocztowej, dzięki czemu paczka została uszkodzona przez przełączniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Doskonale, wykonuje swoją pracę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Very good product, very poorly delivered. Fortunately no damage on the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    sehr schneller Versand . Der Taster ist wirklich sehr flach und macht einen guten Eindruck. Die Anleitung ist leider nur in Chinesisch und der Batterie wechsel scheint nicht gerade einfach zu sein.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Otrzymałem go w 14dys, dziękuję Banggood za szybką dostawę ten przełącznik wygląda na elegancki działa dobrze z zestawem homekit n aqara hub ale wymiana baterii wymaga dużego wysiłku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Świetny element

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Musi połączyć się przez Bluetooth bramkę 3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 482
    • Ft14 418
    • Ft9 174
    • Ft12 780
    • Ft9 502
    • Ft12 452
    • Ft10 597
    • Ft11 354
    • Ft7 952
    • Ft9 502
    • Ft6 224
    • Ft16 713
    • Ft4 916
    • Ft5 241
    • Ft8 191
    • Ft15 074
    • Ft4 540
    • Ft8 325