Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1033)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1033)
    • 5 Star(1011)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/08/2021

    Otrzymałem ten czujnik okienny drzwi Aqara. Jeszcze nie testowałem. Wymagało piasta aqara. Muszę kupić. Uprzejmie polecam mi produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Dobrze zapakowane i działa jak urok z asystentem domu i bramą Conbee 2 Zigbee

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Oryginalny Inteligentny domowy alarm zdalny zestaw Eko-Systemowy okno portu czujnika. Zamówienie przyszło o miesiąc z opóźnieniem. Został opodatkowany z urzędu celnego. Musiałem zapłacić VAT 2x (miejsce i cło). Łatwa instalacja. tworzenie aplikacji mi domu trudne, mało informacji w języku portugalskim. Nie powinny pochodzić z informacji o zamówieniu, że iva została opłacona w momencie zakupu. Pudełko zawierało kilka wgnieceń, choć produkt nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    This product is not compatible with xiaomi gateway as it says this is why I do not recommend but if you have aqara gateway it is working. Fast delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Produkt otrzymany, dość szybka dostawa dla sytuacji. Już w trakcie testów, wygląda dobrze. Mniejszy, jak oczekiwano, dodany obraz porównawczy z przyciskiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwa z mojego produktu i dostawa była w wyznaczonym czasie. Polecam Banggood do wszystkich zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Bardzo szybka wysyłka do Bułgarii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Super, szybkie zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Bez niespodzianek: niewielka jakość w zwykłym, dużym opakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Jak zwykle Aqara w miniaturowych rozmiarach. Jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 152
    • Ft5 658
    • Ft5 422
    • Ft6 897
    • Ft6 897
    • Ft5 897
    • Ft7 988
    • Ft8 715
    • Ft7 988
    • Ft6 897
    • Ft9 117
    • Ft21 065
    • Ft7 988
    • Ft12 171
    • Ft5 972
    • Ft7 859
    • Ft15 980
    • Ft18 238