Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(728)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(728)
    • 5 Star(703)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/03/2021

    Produkt otrzymany, dość szybka dostawa dla sytuacji. Już w trakcie testów, wygląda dobrze. Mniejszy, jak oczekiwano, dodany obraz porównawczy z przyciskiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Zajebiście mały czujnik. Wykrywa ruch, obecność, a także mierzy luks. Działa na zewnątrz pudełka z asystentem Home i ZHA poprzez kij cc2531. Bardzo szybko dotarł do czeskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Oryginalny akara bezprzewodowy ludzki korpus Inteligentny zestaw domowy z Gateway APP Porządek zatrzymał się na odprawie celnej. Musiałem zapłacić podatek VAT. Przyszło miesiąc po terminie. Łatwe połączenie z aplikacją mi home. Ustawienie aplikacji mi home jest trudne. Za brak informacji na temat zamówienia musiałem zapłacić 2x VAT (strona internetowa i cło).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Mój trzeci czujnik ruchu Akary. Bardzo niezawodne urządzenie ZigBee. Kupiłbym go jeszcze raz. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    22/12/2020

    Działa poza ramką na cc2531 z zigbee2mqtt i asystentem domowym. Bardzo zadowolony z produktu. Super mały!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Szybka wysyłka i ładne opakowanie do Grecji.Miły mały czujnik.Podłączony do hubu łatwo.Zigbee sygnał jest bardzo silny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Wyjątkowo zadowolony z jakości produktu i czasu dostawy. Gorąco polecam sprzedającego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Łatwy do połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobry produkt. Łatwo w parze z kluczem Conbee2. To prawdziwy produkt Zigbee 3.0. Byłem naprawdę zaskoczony, jak jest mały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Testowany przez 2 lata zaskakująco dobry czujnik, minimalny design doskonały sygnał do ucieczki, informacje w czasie rzeczywistym, szybka instalacja z miji i aqara ucieczki jest zalecana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 412
    • Ft4 775
    • Ft4 670
    • Ft6 049
    • Ft5 412
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft12 293
    • Ft11 783
    • Ft7 607
    • Ft21 337
    • Ft7 961
    • Ft8 598
    • Ft17 836
    • Ft8 091
    • Ft4 412
    • Ft12 137
    • Ft11 035