Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(307)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/05/2021

    Dotarł w dobrym stanie i przed spodziewanym czasem dostawy. Produkt jest gotowy do użycia, wraz z baterią CR2032, instrukcją i jednym zapasowym pierścieniem klejowym do zmiany instalacji, jeśli potrzebujesz. I Zintegrowany to przez CONBEE II zigbee usb - brama w asystentze Home szybko i łatwo (używam DECONZ). Działa doskonale, bardzo zadowolony z produktu: Używam go do włączania światła i jest bardzo szybki: jak tylko go naciśniesz, światło natychmiast włącza swój stan. Możliwe jest również monitorowanie procentu baterii. Materiał jest dobry i wygląda pięknie. Sprawdziłem też zasięg i spełnia wymagania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie zgodnie z zamówieniem. Dobra jakość, łatwy do podłączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    14/05/2021

    Pretty good button. Works with hass+zha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Doskonałe dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo dobry i bardzo ładny produkt za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Kupiłem go myśląc, że będzie kompatybilny z Alexą, ale tak nie jest. I tak działa tylko na Mihome

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2019

    Das Xiaomi Smarthome System ist das beste was auf dem Markt erhältlich ist. Überragende Verarbeitung, unendliche Automationen, sowie gute App & dass genialste ist die Cloudfreie Anbindung über die Developer API! Die ioBroker/HomeAssistent/OpenHAB Anbindung funktioniert stets einwandfrei :-) Darüber lässt es sich auch in HomeKit einbinden... Die Ersparnis gegenüber den zertifizierten HomeKit Produkten ist unfassbar und dazu noch die bessere Optik :-) Xiaomi we <3 you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2020

    Zamów na Łotwę w ciągu tygodnia, biorąc pod uwagę, że z magazynu w Europie. A skoro wszystko jak zawsze, łączy się z Mihome bez problemów. Kupowałem dzwonek do drzwi. Używam przycisków Mi, które lubię bardziej w wyglądzie i funkcjonowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$66.98
    • US$54.27
    • US$24.99
    • US$76.99
    • US$10.38
    • US$24.09
    • US$9.23
    • US$13.88
    • US$14.99
    • US$10.99
    • US$8.07
    • US$10.15
    • US$24.99
    • US$25.40
    • US$17.99
    • US$13.99
    • US$121.89
    • US$32.54