Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1179)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1179)
    • 5 Star(1158)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/12/2020

    Prawdopodobnie najbardziej dokładny czujnik wilgotności w środowisku Mi. Jego dokładność kompensuje brak ekranu. Jest to godne zaufania do korzystania z niego ze scenariuszy Mi home. Bardzo polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Czujnik 👍 jest piękny do patrzenia i przede wszystkim funkcjonalny. Integruje się z aplikacją Xiaomi Home i potrzebuje Gateway. Używany do automatyzacji nastrojów Xiaomi zawsze kupowanych w Banggood. Precyzyjna i punktualna jak zawsze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Zajebiście mały czujnik. Mierzy temperaturę, wilgotność i ciśnienie atmosferyczne. Działa na zewnątrz pudełka z asystentem Home i ZHA przez kij cc2531. Bardzo szybko dotarł do czeskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Używaj czujników przez długi czas, są absolutnie niezawodne, nawet w dziedzinie, którą używam od lat. Xiaomi lub Aqara Hub jest potrzebne, ponieważ połączenie przez Zigbee. Moja rekomendacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Całkiem zadowolony z urządzenia, zainstalowany na zewnątrz i podłączony do bramy. Średnica otworów wynosi co najmniej 1,5 mm!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Szép, kicsi és jől müködik. Fél éve tesztelem Conbee 2 -vel. és hiba nélkül megy, kivéve, hogy az elem töltöttséget mindig 100% -nak mutatja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Szczęśliwa z mojego produktu i dostawa była w wyznaczonym czasie. Polecam Banggood do wszystkich zakupów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Świetnie, dostarczone do domu za 8 dni. Kupiłem już dwa czujniki, teraz mam cztery. Pracują również z hubami Xiaomi i włoskimi serwerami tylko kojarzą je jako czujniki temperatury Xiaomi, a nie Aqara!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    wysokiej jakości produkt, szybko podłączony do systemu inteligentnego domu xiaomi, a także, projekt zigbee2mqtt, ss

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Szybkie połączenie z bramą, pierwsze wrażenie bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 128
    • Ft6 920
    • Ft5 272
    • Ft8 374
    • Ft9 136
    • Ft12 723
    • Ft6 591
    • Ft2 634
    • Ft5 931
    • Ft10 277
    • Ft7 613
    • Ft6 920
    • Ft5 931
    • Ft15 822
    • Ft13 043
    • Ft6 680
    • Ft11 866
    • Ft8 899