Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1195)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1195)
    • 5 Star(1172)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    Pozycja dostarczona na czas, obsługa klienta doskonała, dotarła w doskonałym stanie, jak opisano. Wygląda na prawdziwą część, ponieważ mam już wiele takich czujników w domu w celu kontroli strefowej i wilgotności. Poleciłbym to każdemu. Moja konfiguracja jest z Asystentem domowym nad protokołem Zigbee (zigbee2mqtt).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Zajebiście mały czujnik. Mierzy temperaturę, wilgotność i ciśnienie atmosferyczne. Działa na zewnątrz pudełka z asystentem Home i ZHA przez kij cc2531. Bardzo szybko dotarł do czeskiego magazynu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Używaj czujników przez długi czas, są absolutnie niezawodne, nawet w dziedzinie, którą używam od lat. Xiaomi lub Aqara Hub jest potrzebne, ponieważ połączenie przez Zigbee. Moja rekomendacja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    wysokiej jakości produkt, szybko podłączony do systemu inteligentnego domu xiaomi, a także, projekt zigbee2mqtt, ss

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Dość małe urządzenie, łatwe do zintegrowania z inteligentnym środowiskiem domowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Działają normalnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Używanie go w domu asystenta z integracją ZigBee2mqtt i działa doskonale. Wartości temperatury i wilgotności są wystarczająco dokładne. 100% zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    To małe urządzenie temperatury jest tym, czego potrzebowałem, działa bardzo dobrze z Aplikacją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Funkeaza idealna!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Za: - Konstrukcja kompaktowa (mniejsza od temp. sonoff & czujnik szumu, patrz zdjęcia) - Bardziej stylowy niż czujnik sonoffa - W połączeniu z błyszczącym mostem Tasmota Sonoff zigbee - Posiada również barometr atmosferyczny (pewnie BME280 wewnątrz) Przekręt: - Droższy od Sonoffa, podoba mi się cena Sonoffa, Sonoff jest znacznie większy czujnik (patrz zdjęcia) ale równie dobry. Jeśli rozmiar nie ma znaczenia, wybierz czujnik sonoffa. Jeśli potrzebujesz małego, dyskretnego czujnika i chcesz zapłacić cenę, wybierz ten Atmos. - Wysyła mniej aktualizacji wartości niż w przypadku ex. Czujnik Sonoff (patrz zdjęcia z trendu) - Mniej dokładne, wartości są bardziej płaskie (patrz zdjęcia z trendu) - Połączenie trudniejsze niż czujnik sonoffa, wymaga więcej prób. - Zigbee zasięg nie jest dobry. Próbowałem wyłączyć czujnik &'ego Atmos w szopie niedaleko mojego domu. Położony most zigbee w zewnętrznym rogu domu, ale nie mógł do niego dotrzeć. Fala Z ma lepszą osłonę zasięgu. Wewnątrz domu nie ma problemu z zasięgiem. Wniosek: dobry czujnik, wartości są mniej częste i bardziej płaskie. Mam nadzieję, że to zwiększy żywotność baterii.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.81
    • US$6.99
    • US$33.99
    • US$79.99
    • US$12.99
    • US$40.99
    • US$9.59
    • US$50.99
    • US$63.99
    • US$25.41
    • US$17.99
    • US$25.40
    • US$24.26
    • US$18.99
    • US$71.60
    • US$46.99
    • US$17.49
    • US$174.99