Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(199)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(199)
    • 5 Star(189)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Paczka dotarła nietknięta, szybko. Znalazłem wielojęzyczny opis w pudełku, więc łatwo było go ustawić. Jednak ze względu na powolność chińskich serwerów lub jakiś inny problem, pojawił się w aplikacji MiHome na trochę długo wśród moich istniejących urządzeń. Od tego czasu jednak działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Wspaniała mała zabawka. Dobrze współpracuje z asystentem domowym i ZHA. Jest gotowy projekt z mnóstwem możliwych gestów. Wysyłka była szybka, a numer śledzenia był prawdziwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • iganev
    BG
    14/05/2021

    Pretty good button. Works with hass+zha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2020

    Najlepszy produkt!!! Szybka dostawa!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Imponująca kostka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Niesamowity mały gadżet od Xiaomi. Bardzo łatwo jest ustawić lub wymienić baterie (potrzebny jest hub Aqara do połączenia, ale działa również z ConBee2 - można go dodać do HomeAssistant lub Node-Red) Możesz przypisać tyle ruchów i gestów, które mogą uruchomić światła, drzwi garażowe lub cokolwiek chcesz! Moim ulubionym jest „trząśnij" i „podwójna stukanka" 😀 jaki jest twój?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2019

    A Magic Cube a beépített szenzorok segítségével hat különböző mozgást vagy érintést különböztet meg. Forgathatjuk tengelye körül, görgethetjük 90 vagy 180 fokkal, rázhatjuk, eltolhatjuk, kopogtathatjuk. Nagyon szeretem, hiszen pofon egyszerű megoldás automatizált feladatok elvégzésére.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2018

    Una pasada.... Perfecta llegó en un mes a España, el embalaje en perfectas condiciones, encaja a la perfección según la descripcion del articulo. Recomiendo el vendedor muy rapido y honesto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2019

    Colis reçu assez rapidement et en parfait état vu la distance Comme d'habitude, Xiaomi soigne son packaging et la qualité de ses produits est au top test non effectué car je n'ai pas encore reçu la passerelle xiaomi pour se connecter dessus Xiaomi offre une multitude de capteur, d'interrupteur, d'ampoule intégrable avec un serveur domotique style Jeedom ou Domoticz Certains de ses capteurs fonctionne directement en bluetooth ''' BLEA''. Je recommande cette marque qui a un très bon rapport qualité/prix

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 765
    • Ft5 444
    • Ft6 008
    • Ft8 879
    • Ft6 085
    • Ft4 803
    • Ft5 444
    • Ft11 100
    • Ft2 240
    • Ft12 365
    • Ft8 648
    • Ft5 018
    • Ft8 008
    • Ft8 969
    • Ft5 444
    • Ft4 806
    • Ft4 438
    • Ft5 893