Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(33)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(33)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Szybka dostawa w Grecji. Nie mógł połączyć się z domem Aqara, ale po kilku badaniach online znalazł to... Naciśnij 10 razy przycisk na piaście, to będzie fabrycznie zresetować i w ciągu kilku sekund usłyszysz chiński promt głosowy mówiący, że hub jest resetowany. Po tym jak usłyszysz, wciśnij dwa razy guzik. Powinieneś usłyszeć dźwięk dzwonka i po chwili chiński mówi „bla bla bla aqara app bla bla bla".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Szybka dostawa! Towar pasuje do opisu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Dzięki

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Przetestował Centrum Aqara. To działa, jak należy. Dzięki, Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Nie ma sprawy. Idzie z adapterem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wielki.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Its came chinese plug, and seller put a EU plug converter on shipping pack. Thanks for this. Works great on mi home "china mainland" server. Also works great apple homekit. Also has 4 mode alarm system. Day, Night, Away, Home functions. Has a night light functions also. I have more sensors, bulbs, switches and other, its works all of them. Works with Philips zhirui e14 bulb, yeelight filament homekit bulbs, all aqara door, vibration and movement sensors, aqara button and cubes, mi light lux sensors, mi water leak sensors, dohome strip led rgb homekit controller. All sensors transfered to homekit also via this hub. Only Aqara G2H camera not working on mi home because its designed for homekit and aqara hub, only Aqara G2 works with this hub. You need to choose one of app for using this hub. If you bind this hub to aqara app, its not works mi home together, or if you bind this hub to mi home app, cant bind to aqara app. But mi home app and aqara app can be bond homekit aswell. Arrived at 8 day to Istanbul. Very fast shipping and I didnt pay any custom tax in here. I ordered tax including option.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Fast forward a real good package easy to open and its like .I recommended this item. I'am satisfied i recommended this store!!! Seems to be accurate when comparing to other meters.Excellent product!!! The product complies with the manufacturer's description. Good quality. Quick delivery. I would recommend!!! Elegant and good product. It is better than we expected.Very fast shipping accurate package!!! Best recommendation for this seller AAA+++ I highly recommend this product!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Urządzenie, które dostałem, to chińska wersja, więc konfiguracja wymagała trochę pracy. Aby wprowadzić urządzenie do akary, konieczne jest naciśnięcie przycisku na urządzeniu dwukrotnie, podczas gdy niebieskie światło miga. Generalnie, ładunek jakościowy urządzenia dotarł w ciągu ośmiu dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/06/2021

    Został dostarczony ponownie oczekując szybko, odpowiednia wtyczka euro, którą kupiłem w Amazon od Hama. Jest bardzo płaski, a piasta jest teraz tak płaska w gniazdku. Lepsze niż wtyczka oferowana tutaj. Integracja poprzez Aqara App nie działa w ogóle. To musiała być aplikacja Xiaomi. Tutaj ustawiony jako kraj Chiny i jest uznawany. Wiele opcji ustawiania, jest tu używany jako system alarmowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 141
    • Ft21 119
    • Ft8 009
    • Ft6 915
    • Ft12 202
    • Ft7 879
    • Ft5 988
    • Ft16 021
    • Ft12 013
    • Ft8 668