Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(72)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(72)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2022

    Mały przełącznik (45x45x12mm) tylko trochę większy niż czujniki temperatury / wilgotności powietrza. Dobrze zaprojektowany, reaguje na klikanie, podwójne kliknięcie, kliknięcie i przytrzymanie przycisku lub potrząsanie przełącznikiem. Niestety 1 z 2 przełączników, które zamówiłem jako okazję, przyszedł z martwą baterią (CR2032), którą zmieniłem, Powoduje problemy poprzez ponowne uruchamianie układu par po znalezieniu przez aplikację Mijia Home App. Po kliknięciu przycisku bramka Xiaomi Mijia odpowiada tylko 2 długie sygnały i to wszystko. Drugi przełącznik, który otrzymałem, działa dobrze. Mimo tych problemów przełączniki są bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Kupiłbym je jeszcze raz! Ale brakuje mi obsługi w języku angielskim, francuskim, niemieckim lub hiszpańskim. Dostarczany jest tylko w Chinach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2022

    Szybka dostawa, wymaga to pracy bramy Xiaomi / Akara. Ten nowy model ma długie funkcje prasy i wstrząsania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Works well with xiaomi hub (could not connect to Aqara hub, strange)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2019

    The best remote button you can buy. Four different modes. Shaking mode Very responsive. I use shake to turn off dafang camera. Turn on all cameras with one button. Very small. very usefull. I will buy one more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2019

    Excellent multi-function button of the Aqara family. The version that arrived corresponds to Button (2nd gen, model b) WXKG12LM smart switch. Function also in home assistant

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2020

    Jeszcze nie przetestowany, ale wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2019

    very versatile and convenient. I use it to control a variety of connected products like the lights as video cameras

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2020

    Moje zamówienie przybyło na czas. Wszystko gra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2019

    looks good, feels good, banggood ;-)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2018

    with the application of my home and with the cooperation of the smart button easy and fast

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$15.99
    • US$13.85
    • US$9.99
    • US$20.51
    • US$21.99
    • US$26.99
    • US$23.99
    • US$15.00
    • US$9.23
    • US$33.99
    • US$58.99
    • US$32.81
    • US$52.99
    • US$31.99
    • US$25.41
    • US$19.99
    • US$13.79