Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/10/2021

    Śledzenie przesyłki było trochę usterki, ale dotarło przed obiecaną datą. Produkt jest doskonały i działa idealnie, jest to wersja NIE Neutralna, wymaga podłączenia ładunku (żarówki) zawsze

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Zamówienie przyszło w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Łatwy do połączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Nie mogę się doczekać instalacji włączników. Testowane w pracy. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Produkt jest szybki i działa zgodnie z oczekiwaniami. Do stosowania we Francji z aplikacją Aqara, konieczne jest zdefiniowanie serwera w Chinach kontynentalnych, ponieważ produkty te nie istnieją w wersji europejskiej. Należy pamiętać, że okrągłe wkładki o średnicy 6 cm są zbyt małe, należy użyć większych pudeł. Zamówiłem 7 cm kwadratowe pudełka, których użyję do wymiany moich okrągłych pudełek. Skrzynie przełączników przybyły uszkodzone, ponieważ opakowanie było pakowane tylko w plastik bez żadnej innej ochrony. Trochę więcej uwagi na opakowania i logistykę będzie mile widziane. Co więcej, mój numer telefonu nie był wskazany na paczce, więc musiałem udać się do punktu przekaźnikowego, który był ponad 1 km od mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    mycket bra och passade nästan till väggen fick modifiera lite men den funkar kanon. trotts lite otydligtbeskrivning om No neutral och neutral så lyckades jag få rätt :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Przełącznik jest zgodny z opisem. Dobrze zapakowane i trafione na czas, jak podano w czasie zamówienia. Naprawdę nie można tego winić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • P56VIP4
    ZA
    16/01/2021

    Działa całkiem nieźle, zwłaszcza z ZHA. Nie pasuje do długich pionowych dziur, ale mam plan

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    To działa perfekcyjnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Dobry produkt .! (ang.). Szybka wysyłka.! dzięki.!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Niesamowity produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 818
    • Ft5 939
    • Ft7 954
    • Ft4 984
    • Ft5 726
    • Ft5 408
    • Ft8 909
    • Ft5 408
    • Ft5 408
    • Ft7 601