Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(52)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Element jest właściwie pilotem, który działa doskonale. Doskonała odpowiedź w Mi Home. Używam go z kilkoma lampami sufitowymi. Ma siedem różnych trybów, jeden na siedem różnych scenariuszy. Budowa premium. Lepsze uczucie, gdy naciskasz w porównaniu z przełącznikami oplem. Bardzo polecam!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Towar został zamówiony dnia 21.1.2021 r. i dotarł do dnia 22.1.2021 r. Wszystko idealne i bardzo szybkie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Wszystko jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2021

    Came really fast to Greece with EU Priority line. A very nice and stylish switch. Easily paired with Home Assistant and the ZHA integration. Recommended.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2021

    Produkt jest szybki i działa zgodnie z oczekiwaniami. Do stosowania we Francji z aplikacją Aqara, konieczne jest zdefiniowanie serwera w Chinach kontynentalnych, ponieważ produkty te nie istnieją w wersji europejskiej. Należy pamiętać, że okrągłe wkładki o średnicy 6 cm są zbyt małe, należy użyć większych pudeł. Zamówiłem 7 cm kwadratowe pudełka, których użyję do wymiany moich okrągłych pudełek. Skrzynie przełączników przybyły uszkodzone, ponieważ opakowanie było pakowane tylko w plastik bez żadnej innej ochrony. Trochę więcej uwagi na opakowania i logistykę będzie mile widziane. Co więcej, mój numer telefonu nie był wskazany na paczce, więc musiałem udać się do punktu przekaźnikowego, który był ponad 1 km od mojego domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Drogie, ale bardzo wysokiej jakości. Przyciski są trudniejsze do naciśnięcia, niż bym chciał, ale w porządku. Pracuje z zigbee2mqtt, obsługując pojedyncze kliknięcie/przytrzymanie i podwójne kliknięcie/trzymaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    To była bardzo szybka dostawa, przełącznik działa doskonale w domu asystenta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Szybkość Aqara D1 2 Smart Wireless Switch może być zintegrowany z siecią ZigBee i może być używany do samodzielnej automatyzacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Dobra jakość i minimalistyczne przełączniki zigbee

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 590
    • Ft5 939
    • Ft7 954
    • Ft4 984
    • Ft5 726
    • Ft5 408
    • Ft8 909
    • Ft5 408
    • Ft5 408
    • Ft9 921