Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2020

    Produkt otrzymany w idealnym stanie pracy. Odczekał 15 dni od dnia zamówienia. Testowany na moim laptopie ASUS, działa dobrze! Jakość piksela i oświetlenia jest lepsza niż PC. Lekka i bardzo stabilna przy pozycji. W sumie zadowalająca zdecydowanie warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobry aparat, solidny, raczej dyskretny w końcu Więcej niż honorowa jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Skrzydło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Kamera jest doskonała. Łatwo mieści się na górze monitora. Tworzy ostry obraz i dobrze działa w normalnych warunkach białego światła. Jeśli używasz żarowego lub ciepłego dioda, musisz przywrócić równowagę kolorów. Naprawdę podłącz i graj na Mac Mini. Jakość dźwięku jest dobra od wbudowanych mikrofonów. Na razie nie narzekam. Polecam ten aparat.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2020

    Solidna budowa i przyzwoita jakość. Wideo jest poprawne (dla przedziału cenowego) i mikrofon brzmi trochę mało, ale czułość jest OK. Uważam, że jego metalowe zaciski mają ponadprzeciętną przyczepność. Ręczny pierścień ostrości działa dobrze. Używam go w Linuksie (Debian 10) i zarówno wideo, jak i audio są rozpoznawane „nie z pudełka", bez dodatkowych sterowników czy specjalnej konfiguracji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Prawidłowy produkt za cenę, a spinacz jest wykonany ze stali. Zmienia się od plastiku i ogólny wygląd jest raczej udany. Po stronie jakości obrazu jest nadal średni w świetle, ale do prostego użycia jest idealny, a kamera internetowa jest bezpośrednio rozpoznawana w Windows 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Dobra jakość obrazu, szkoda tylko, że nie ma przycisku włączania/wyłączania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Produkt spełnia oczekiwania. Szybka dostawa w idealnym stanie! Bardzo dobry stosunek jakości do ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo dobry materiał. Idealny do prezentacji wideo z małymi komponentami do pokazania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Ładna jakość obrazu, ale pierścień ostrości nie zawsze działa, czasami zamyka się na makra lub nieskończone skupienie bez powodu...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 577
    • Ft2 440
    • Ft3 051
    • Ft8 242
    • Ft5 707
    • Ft10 684
    • Ft10 929
    • Ft27 287
    • Ft3 661
    • Ft3 051
    • Ft5 188
    • Ft4 577
    • Ft5 188
    • Ft3 051
    • Ft7 723
    • Ft3 661
    • Ft4 883
    • Ft20 151