Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(26)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/02/2021

    Nadal go testuję, ogólnie działa bardzo dobrze, ale kiedy otrzymałem drukarkę, wpadłem na pewne problemy: - CD nie było z programami i instrukcją obsługi, musiałem ściągnąć je ze strony producenta. - Pozioma poczta wyporowa głowy była całkowicie nienapięta, nie mogłem znaleźć żadnego mechanizmu, który mógłby ją docisnąć, musiałem usunąć kołnierz, który trzyma pas, by móc go zacisnąć. - Niektóre śruby z części, które są zamontowane, były luźne, musiałem przejrzeć cały sprzęt, żeby wszystko było bezpieczne i nie straciło precyzji w druku. Trzeba przyznać, że jest to z częściami zamiennymi i narzędziami. Dla reszty, wynik pierwszych wrażeń jest bardzo dobry, jeśli producent bardziej dba o te szczegóły, które komentuję, mogę powiedzieć, że bardzo dobra drukarka 3D, dlatego dałem jej tylko 4 gwiazdki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Produkt doskonałej jakości i bardzo satysfakcjonujący druk już z PLA obecny w opakowaniu, idealne opakowanie i elementy łatwe do montażu. Jedyną prognozą jest to, że nie ma karty SD ani klucza, dlatego lepiej jest kupić kartę oddzielnie, aby móc wczytać pliki do druku, jeśli używasz jej z dala od stałego komputera. W przeciwnym razie wystarczy podłączony kabel, aby podłączyć go do komputera i rozpocząć drukowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Wspaniały produkt, łatwy w montażu i nic nie brakuje, aby móc to zrobić, instrukcje części i narzędzia .. Doskonała jakość druku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Za 3 dni w magazynie CZ. Świetnie! Dziękuję, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Świetna drukarka, łatwa w montażu praktyczna w użyciu. Otrzymany na czas i w doskonałym stanie pomimo długiej podróży.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Można modyfikować lub poprawić pewne rzeczy zgodnie z tym, co chce się drukować. Np. zamieniły prowadnice i łożyska na prowadnice wyższej jakości. Teraz jest bardzo cichy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Nie próbowałem jeszcze, bo wydrukował, ale konfiguracja była bardzo prosta. Tylko karta SD nie została zawarta w sposób opisany w słońcu dostaw wszystko bardzo dobrze spakowane i nic zgięte lub inne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Łatwy w montażu i daje bardzo dobry wynik. Instrukcje są trudne do zrozumienia, ale w sieci anokubicznej są wrzucone kilka bardziej jasnych. W mojej paczce brakowało karty SD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Doskonały

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Stampante ottima pagata molto meno che su altri store ed arrivata in tempi brevi. Unico problema è che non ho trovato la scheda sd da nessuna parte

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$206.00
    • US$449.00
    • US$229.85
    • US$349.00
    • US$321.99
    • US$299.15
    • US$239.99
    • US$579.00
    • US$360.00
    • US$379.99
    • US$2.40
    • US$1.50
    • US$2.29
    • US$23.31
    • US$2.29
    • US$2.59
    • US$49.65
    • US$51.96