Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(25)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/10/2021

    Jeśli szukasz dostać się do druku 3d, jest to najlepszy wybór w mojej opinii, użyłem Ender 3 v2 i jest to dobre, i tańsze, Ale automatyczne wypoziomowanie i wyginana magnetyczna płytka budowlana w tej maszynie są warte różnicy w cenie. Jest o wiele łatwiejszy w montażu, miałem go skonfigurować w 15 minut, i rozpocząłem swój pierwszy druk 5 minut później po wybraniu i cięciu modelu Mecha. Dołączę zdjęcie mojego pierwszego druku, muszę jeszcze dopracować ustawienia, ale standardowe ustawienia w kura działały dobrze, chociaż ręcznie dodałem wsporniki Podsumowując, jestem pod wielkim wrażeniem tej drukarki i myślę, że kupię kolejne 2-3, aby ukończyć moją małą i średnią produkcję dla mojej firmy. 5 na 5 gwiazdek, uwielbiam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dostawa 2 dni, 10 minut budowa - up, 15 minut po dostawie pierwszy druk w super jakości, nadal pytania 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Fantastyczna maszyna. Przygotowałem ją od razu i używam jej od tygodnia. Bardzo proste w użyciu i nie miały żadnych problemów. Drukowałem sporo elementów i nie zrobiłem żadnych modyfikacji ani aktualizacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Zostawiam ci dwa filmy, jeden z odblokowaniem i jeden z recenzją. PRZEGLĄD https://youtu.be/OPFhVXrtwGg Unboxing (ang.) https://youtu.be/CmK-jvGjqgs

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Brak uszkodzeń żeglugowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Bardzo dobra drukarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Rozpakuj, złóż i zacznij drukować. Ale teraz od początku. Drukarka była bardzo dobrze i bezpiecznie zapakowana w dużo piankowych wkładek do kartonu. Podczas usuwania poszczególnych elementów należy jednak pamiętać, że podstawa i portal są połączone kablem. Montaż został wykonany szybko, ponieważ tylko podstawa i portal mogą być połączone za pomocą czterech śrub. Teraz podłącz wszystkie kable i może się zacząć. Na wszelki wypadek sprawdziłem wszystkie widoczne śruby i pociągnąłem je ostrożnie. Na pierwszych poziomach samochodu zauważyłem wtedy, że hotend był przykręcony dość luźno, a tym samym poziom samochodu nie działał prawidłowo. Tak ostrożnie poluzował plastikową obudowę i docisnął śruby Hotend. Po ponownym naprawie obudowy, poziomowanie samochodu działało bez żadnych problemów. Pierwszy testowy odcisk sowy z karty SD wyglądał bardzo dobrze. Teraz podłączono drukarkę do urządzenia Raspberry PI 4 B za pomocą kabla USB. Octopi biegnie po Raspberry. Z Cura, wersja 4.10 skończyłam i wydrukowałam pierwsze modele z podanym profilem Żmija DY. Wynik był dobry, ale mógł być lepszy. Więc profile mojego Anycubickiego I3 Mega S dopasowane i dodrukowane. Wynik był idealny z mojego punktu widzenia. Wniosek: Anycubic Viper jest bardzo przyjazną drukarką dla początkujących i robi to, co ci obiecano. Dzięki Anycubic I3 Mega S znacznie trudniej było dostosować drukarkę śrubami poziomymi, aż do osiągnięcia doskonałych wyników. Przyleganie odcisków na łóżku jest tak dobre, że czasami jest trochę trudno usunąć linie spódnicy z łóżka druku. Jedyną rzeczą, która naprawdę mnie niepokoi, jest bardzo głośny fan PSU. Będę musiał zrobić kolejną aktualizację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Świetna drukarka 3D, łatwa w obsłudze i obsłudze! Jako początkujący bardzo dobrze się dogadywałem i udało mi się stworzyć kilka próbnych odbitek. Drukarka działa bardzo dobrze, ale trzeba dokonać kilku drobnych poprawek. Wydajność cenowa jest to tylko TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Ta drukarka jest po prostu AWESOME! W ciągu 5 minut został złożony, a potem już tylko druk! Wysokiej jakości materiały, bardzo ciche (w porównaniu z Ender 3 Pro) i szybkie! Jestem bardzo zadowolony z tego, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2021

    Sehr guter 3D Drucker. Druckbetthaftung ist Anfangs perfekt gewesen, jetzt gibts ein paar probleme aber die liegen warscheinlich an der Datei/das Filament. Der/Die Lüfter am Druckkopf sind sehr laut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.00
    • US$439.00
    • US$349.99
    • US$369.00
    • US$329.00
    • US$419.00
    • US$1,049.99
    • US$1,149.99
    • US$530.15
    • US$319.00
    • US$691.85
    • US$129.99
    • US$153.00
    • US$159.99
    • US$575.19
    • US$129.99
    • US$419.00
    • US$8.99