Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(114)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/04/2021

    The order was made 29/12/20 from a warehouse in the Czech Republic with delivery time 7 to 15 working delivery not to be confused 7 to 15 working days are 14 to 30 calendars. On 28/1/21 the company without informing me about something just puts an order with the same product again. I wonder what happens I let a few days pass and after I see that the first tracking code is dead I send a message. They inform me that the first parcel was lost on the way and I will send another one immediately.Sometime in late February I contacted a dealer and he assured me that in a week there will be stock in the warehouse and the parcel will be sent normally.after a week maybe two I contact another dealer again and his first conversation was if I want to get my 800 banggood points for its delays and for my concern about the matter. with the assurance that the team is working hard and that we will definitely have results in the next two weeks, final these points never entered my account. final on 15/3/21 the product left the warehouses and on 27/3/21 I received my package. final after 3 months it became possible to receive my package a package which the shipping method was EU prioriti line.I'm disappointed by banggood honestly too much I do not think I will order anything from this site again It would be better to place the order with the company that sold the product from the beginning

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    Jedna z najlepszych opcji drukarki żywicznej. Drukuje szybko i jakościowo. Zalecam stosowanie alkoholu zbożowego zamiast alkoholu izopropylowego. Polecam również ubezpieczenie opłat: dla Brazylii gwarantuje się, że cła będą opodatkowane, a wartość znacznie powyżej ubezpieczenia.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Jestem z proton mono przez ponad miesiąc przybył szybko i nietknięty jestem zadowolony z zakupu ona jest cicho i kawałki wyglądają świetnie.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    muito boa impressora. veio dentro dos 7 dias veio bem embalada. recomendo e pena que é um bocado pequena mas tirando isso....top! 5 estrelas

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Świetna drukarka na początek w świecie żywicy. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu 👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Zamówiłam w niedzielę, dostałam w środę. Ciekawostką jest to, że mimo że wybrałem czeski magazyn, pochodzi z Niemiec. Tak czy inaczej, jest tutaj, już drukuje, wszystko wydaje się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Przybyła szybka dostawa za 25 dni. Bardzo dobrze zapakowane. Teraz testuje odcisk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Bardzo dobry produkt jestem pod wrażeniem Z jakością z Wrażenia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Excelente impressora, primeiras peças ficaram incríveis.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Excelente impressora. Se for do BR pede padrão EU que não precisa de adaptador na tomada.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$206.00
    • US$1.50
    • US$2.29
    • US$23.31
    • US$26.99
    • US$43.99
    • US$2.29
    • US$2.59
    • US$16.16