Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(39)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(39)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/12/2021

    Zbudowany jak czołg, bardzo ciężki i wytrzymały! Wysoko?ci? produkt?! Doskonałe opakowanie z prawie wszystkim, co możesz wymyślić w cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    stampante spettacolare.. ci vuole un pochino di pazienza per calibrarla ma poi tante soddisfazioni. spedizione puntuale e veloce.TOP

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    W dobrej cenie duża drukarka 3d. Szybka dostawa w ciągu 4 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Świetna jakość i szybka wysyłka do Estonii. Zapakowana naprawdę dobrze. - Działa jak talizman.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Po dwóch odciskach poczułem dym.. Ale odciski (sowa) były całkiem niezłe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Na razie zrobiłem jeden wydruk i na ustawieniach fabrycznych wyszedł bardzo przyzwoicie. Karton był trochę uszkodzony przy transporcie (widać że kurier się nie pieścił z przesyłką, jednak sama drukarka nie została uszkodzona. Czas dostawy- około 5 dni z magazynu w Czechach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Dostawa z CZ w ciągu 5 dni włącznie. Śledzenie dobrze, DPD ok, nie ma sobotniej dostawy:-( Wstępny montaż, opakowanie, instrukcje, jakość bardzo dobra.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Bardzo dobra drukarka 3d z wieloma dodatkami ( Zobacz zdjęcie) Szybka wysyłka do DE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Maszyna działa idealnie, ale nie dostałem karty SD i nie przyniosła żadnych zapasowych dysz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2022

    Kocham tę drukarkę, ma świetny materiał i wydruki idealne. Sprawdź wałki. Miałem dużo zabawy i po dostosowaniu jego super gładkość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$2.40
    • US$29.99
    • US$389.00
    • US$11.54
    • US$4.61
    • US$199.00
    • US$1.79
    • US$2.59
    • US$459.00
    • US$29.99