Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Produkt był w porządku i żadnych uszkodzeń Odcisk był całkiem dobry jako pierwszy odcisk Łatwy w budowie Daję mu 4 gwiazdki, bo nie dostałem karty SD, która miała auto i ręczny poziom i gcode testowy łóżka Ogólnie produkt jest w dobrej formie, a ten, kto otrzymał produkt z brakującymi plikami, może go pobrać na stronie internetowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2019

    small problems like heater fan is blocked by the wire, the main board fan misaligned. other than that, the printer is nice, very robust

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Ta drukarka jest dobra lub podstawowa, ale jest kilka rzeczy, które należy wziąć pod uwagę. 1- Wylot zasilania jest trochę luźny, więc lepiej trzymać go gdzieś, żeby się nie ruszał lub użył czegoś do stabilizacji. 2- Jest to lag kilka razy trzeba będzie go ponownie uruchomić. 3- Nie można modyfikować, chyba że jest połączony z komputerem. Jednak, jeśli używasz go tylko bez modyfikacji, to jest niesamowite, a rozmiar jest to, co sprawia, że ta drukarka jest wyjątkowa w tej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Nie mogę znaleźć faktury dołączonej do paczki z drukarką. Czy to idzie osobno? To pytanie dotyczy wszystkich 12 zamówień, które złożyłem w ciągu ostatnich 10 dni z moim numerem BG231117151. Dziękuję za miłą odpowiedź, również przez e-mail: g. calisesi@tesiasrl.it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Niesamowita drukarka a++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Bardzo szybka dostawa. Super drukarka robi wszystko, co chcesz. Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    ótimo vendedor, recomendo a todos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2019

    Excellent machine, 5 stars on all points. Anycubic should make a bigger machine, like 800 x 400 x 400, using 2 ultrabase in series. Modelists need this kind of 3D printer.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2019

    great machine . it’s larger and stable . without any mod i thinks that has great printing quality . his extruder work perfectly . I changed de filament position because the space that I have , I put it on the top and the extruded works without problem .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2018

    El producto aunque tarde llegó en optimas condiciones, se pagó diferencia por cuestión de impuestos pero dentro de lo normal, muy buen servicio a pesar de haber quedado sin existencia, gracias.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft137 333
    • Ft117 992
    • Ft87 067
    • Ft156 999
    • Ft124 547
    • Ft98 001
    • Ft91 446
    • Ft78 336
    • Ft132 122
    • Ft94 229
    • Ft126 189
    • Ft188 526
    • Ft52 439
    • Ft88 168
    • Ft98 326
    • Ft94 639
    • Ft84 891
    • Ft14 418