Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/07/2021

    Jak pojedynczy śrubokręt, działa idealnie. Widzę, że nie zjada baterii szybko! Ma światło i dźwięk. Nadal nie wiem, co jeszcze robi. Jeśli ktoś wie, jak mi to powiedzieć!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Doskonały produkt, jestem bardzo zadowolony. Proponuję to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Bardzo ładnie działa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    It works ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Przystojny, dobrze wykonany i czuły długopis. Niskie do wysokiego napięcia to wszystko i latarka LED jest miła do posiadania. Myślę, że w opisie było napisane, że baterie nie były włączone, ale moje miały baterie. Baterie wydają się trwać wiecznie w tych rzeczach, ale to dobrze, że ma auto wyłączone. Będę musiał trzymać go zamkniętego w skrzynce na narzędzia, żeby przyjaciele tego nie widzieli i chcieli go pożyczyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    όπου το έχω δοκιμάσει είναι μια χαρά. για ερασιτέχνες είναι καλό να ξέρουν που θα βάλουν τα χέρια τους. οι επαγγελματίες μάλλον ήδη ξέρουν!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    ok

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Użyłem tego detektora napięcia i okazało się, że jest bardzo przydatny --Ma regulację czułości, więc działa bardzo dobrze w wielu warunkach..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2021

    Very excellent, the quality is excellent, and the sale is like what is recorded on the site, and all are intact and free of defects

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wspaniały ....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.99
    • US$48.99
    • US$24.99
    • US$14.99
    • US$19.62
    • US$19.99
    • US$26.24
    • US$14.94
    • US$21.93
    • US$16.99
    • US$13.99
    • US$56.99
    • US$18.47
    • US$25.40
    • US$43.99
    • US$39.99
    • US$11.54
    • US$22.99