Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(322)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(322)
    • 5 Star(310)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2021

    Podoba mi się silikonowa podkładka, ale nie jestem pewien, czy jest antystatyczna, kiedy zdjąłem plastik z podkładki na pewno był naładowany statycznym. Dostawa została wykonana w rekordowym czasie, więc dzięki Banggood za usługę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Podkładka funkcjonalna, jak miejsca do wstawiania małych części, tak, aby nie obracały się po obszarze pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Dobrze wykonana mata gumowa w dobrej cenie. Sprzedawca w porządku, szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Wygląda dobrej jakości, dostawa była bardzo szybka, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2020

    Bardzo ładny produkt, zgodnie z opisem. Przydatny do pracy z lutowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Bardzo dobrze! Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2018

    Отличный половичок для работы с паяльником и феном и не только. Детали на нем не скользят и есть ячейки для запчастей. Запах присутствует но не критично я есть на нем не собираюсь.))

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2019

    отличный коврик для пайки термофен или паяльником, при температуре 370 не плавится а мне больше и не нужно, я паяю всегда 330-370 самый оптимальный вариант, так что рекомендую покупать тут, быстрая доставка 20 дней, гарантия товара и есть поддержка, всегда буду покупать и советовать этот магазин, цена намного ниже чем на других торговых площадей, теперь будут завидовать коллеги по работе, нужно будет им закажу именно в вашем магазине, спасибо за качество , и быструю доставку, удачи вам и больше

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2018

    Товар соответствует описанию, держит указанные температуры, не воняет, очень удобные ячейки для мелких винтов (от смартфона например) и удобно, что есть шкала в миллиметрах.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2018

    Very good quality and price, pad. extraneous odors are absent. I recommend Although the manufacturer has cheated, the thickness of the carpet is 2mm, only the edge is 3mm. And in areas with protrusions for bolts or parts altogether 1mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft33 963
    • Ft19 864
    • Ft54 470
    • Ft43 297
    • Ft3 804
    • Ft5 922
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft33 306
    • Ft3 332
    • Ft3 698
    • Ft28 195
    • Ft2 881
    • Ft6 726
    • Ft6 405
    • Ft33 642
    • Ft4 806
    • Ft3 326