Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/10/2021

    Kamera wygląda w porządku. Kazałem go naładować przez złącze. Zachwycające szablony do wiercenia otworów są przymocowane zarówno śruby, jak i kołki. Chcę go zainstalować w tym tygodniu. To dla mnie bardzo dobre.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Ustawienie kamery dobrej jakości w sieci było łatwe...jak długo akumulator działa z panelem słonecznym muszę jeszcze przetestować... Z CZ do Niemiec 2 dni wielkie dzięki | |

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    /Ok, wszyscy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Ładnie zapakowane, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Na rozprawie sądowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    I did not order this and I want to return it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Dutzy
    RO
    08/12/2021

    Jak widać na zdjęciach, w górnej części aparatu jest czarna plama. To nie jest brud, bo badałem go i próbowałem wyczyścić, jest w obiektywie. Więc produkt nie spełnia wymagań

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Dobry aparat. szeroki kąt widzenia, ostre zdjęcia, a także doskonałe widzenie w podczerwieni. Niektóre notatki (powód, że nie dałem 5 gwiazdek): - Aby podłączyć panel słoneczny, kabel jest za pomocą gumowej osłony ochronnej znajdującej się pod kamerą, gdzie są również przyciski zasilania i resetowania. Lepiej byłoby mieć oddzielne mocowanie z gumową osłoną bardziej przylegającą do kabla. - Słaby dźwięk i bardzo mylące. - Kiedy otwierasz dedykowaną aplikację, połączenie z aparatem jest bardzo powolne. - Zoom jest bardzo zły... Nie jest możliwe skupienie obiektywu, nawet jeśli funkcja jest obecna (z pewnością jest dedykowana innym modelom aparatu). W każdym razie, cena zapłacona jest warta. Bardzo szybka wysyłka przez logistykę Banggood: paczka dotarła w krótkim czasie z kurierem SDA - Poste Italiane.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Rozczarowany, ma tylko jednokierunkowy dźwięk, a oprogramowanie jest bardzo niestabilne. Wiele razy musiałem przeładować, żeby zadziałał. Ponadto, nie wysyła powiadomień na mój telefon powiadamiając mnie o kimś przy drzwiach, tj. Aktywność widziana przez kamerę. Dostajesz to, za co płacisz, a to jest tani aparat.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • PolVIP5
    ES
    09/09/2021

    Otrzymaliśmy nienagannie zapakowane. Zamontowany i dostrojony z niewielkimi trudnościami. Dobry obraz. różne opcje instalacji. W tej chwili, bardzo szczęśliwy, godny polecenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$27.71
    • US$35.99
    • US$29.99
    • US$26.55
    • US$80.49
    • US$13.99
    • US$46.99
    • US$53.12
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$24.24
    • US$77.79
    • US$85.99
    • US$63.53
    • US$129.99
    • US$69.99
    • US$18.99