Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2145)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(258)
    • 5 Star(255)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-03-26 05:43:57

    Great quality/price ratio. No issue so far with this build. Solder pads were well sized. Good product.

    Komentarze (8)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    muy buen producto

    2019-02-26 13:53:28

    envio a mexico riviera maya 24 días, la tardanza fue en el reparto local, excelente producto, funciona bien

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:
    esc racestar

    2019-03-01 01:26:39

    top et très résistant

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-04 14:46:10

    Esc più economico in commercio visto le caratteristiche. Attenzione durante la fase di saldatura perché è molto delicato, questo è il terzo che acquisto e mi è capitato di bruciarne uno durante le saldature del cavo batteria, infatti ha delle resistenze molto vicine al cavo positivo che facilmente vengono a contatto durante la saldatura del cavo +. Peril resto un ottimo est economico con un software che permette di installare anche RPM filter. Lo consiglio a chiunque deve iniziare la sua prima

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-03 09:53:45

    Отличный регуль четыре в одном! А главное цена доступная! Рекомендую! Спасибо Banggood!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-22 03:29:37

    Небольшой, невысокая цена, пайка аккуратная, полный комплект. Брал про запас. Banggood лучший магазин комплектующих для моделирования!!!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-15 09:41:30

    I am so happy with these nice and sturdy and inexpensive quadra ESCs ! I tried to purchase some others, not much cheaper that thses ones and they all either burned or some power transistors exploded on smooth landings, crazy ! I use two of them on my training drones, very handy and neat wirering thanks to the little connector. One negative point nevertheless, it is not provided with a cable using a connector at each end.... Hopefully (!!!) I have the ones of those which burned ;-) I do recommend this

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-18 03:30:57

    Не в первый раз заказываю, отличный регулятор! Иногда портит впечатление ущербная доставка от Макси-Пост. Но на этот раз это была другая транспортная компания и посылка пришла относительно быстро. Спасибо)).

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-07-27 05:04:39

    Получил, припаял, подключил - всё легко и просто. Разъём выглядит и тактильно ощущается надёжным. Паять легко. Дополнительно залакировал. Зачем нужна наклейка - не понял.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-11-15 09:38:07

    I am so happy with these nice and sturdy and inexpensive quadra ESCs ! I tried to purchase some others, not much cheaper that thses ones and they all either burned or some power transistors exploded on smooth landings, crazy ! I use two of them on my training drones, very handy and neat wirering thanks to the little connector. One negative point nevertheless, it is not provided with a cable using a connector at each end.... Hopefully (!!!) I have the ones of those which burned ;-) I do recommend

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 215  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>