Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1507)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(1507)
    • 5 Star(1420)
    • 4 Star(82)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/10/2021

    To moja pierwsza budowa drona i myślę, że to dobra rama. To przyszło bardzo szybko i jestem z tego bardzo zadowolony. Mam do tego jeden punkt. Dlaczego nie ma diagramu odniesienia, aby to zrobić.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Wydaje się świetna rama jest wytrzymała i spełnia standardy dla pierwszego drona jeszcze go nie używałem, ale lubię szczególnie za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo dobra jakość wykonania. Na 5" śmigła dość blisko. Sprawdźmy, czy nadal pasują, czy już szlifują na ramie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Otrzymałem paczkę w ciągu 2 tygodni, świetne opakowanie, ale na jednej z płyt jest rysa, ale jestem zadowolony, że ją otrzymałem DZIĘKUJĘ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    To jest świetne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Najwyższa jakość i szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Pomaluję go błyszczącym czytelnym. Jest tak pięknie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Mocny, stabilny, łatwy, ramowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Doskonała usługa dostawy, mam produkt w mniej niż tydzień w doskonałym stanie, wygląda bardzo stabilny i wszystkie stopy sprawny, bardzo zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przybył dość szybko.... Wygląda na to, że zrobione bardzo dobrze. Nie widziałem żadnych smug ani oczywistych wad... Może śruby są trochę słodkie... Cmq próbowałem go naprężyć, ale trzyma się dobrze.. Zobaczmy na końcu, jak leci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$80.84
    • US$34.64
    • US$10.59
    • US$26.55
    • US$11.08
    • US$105.99
    • US$48.50
    • US$11.54
    • US$73.99
    • US$11.61
    • US$9.50
    • US$22.99
    • US$14.99
    • US$34.99
    • US$6.92
    • US$77.60
    • US$29.99