Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1478)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(1478)
    • 5 Star(1395)
    • 4 Star(80)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2020

    Niektóre części są trochę stracone, inne trochę ciasne, ale po połączeniu jest to bardzo solidna rama. 5.1 Rekwizyty calowe pasują do małej przerwy pomiędzy końcówkami i stopami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Teile passen gut zusammen, Frame lässt sich gut zusammenbauen. Schade dass kein Lipostrip beiliegt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2020

    Bardzo dobra rama, łatwy w budowie przydatny i mocny quad Pełne dostępnych części drukowanych 3D

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Idealnie. Pakiet był dobrze owinięty i chroniony. Przybyła w 15 dni i wszystko było idealne. Dziękuję, jeszcze raz zrobię zakupy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Dobrze, tyro 99

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Mocny, stabilny, łatwy, ramowy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Doskonała usługa dostawy, mam produkt w mniej niż tydzień w doskonałym stanie, wygląda bardzo stabilny i wszystkie stopy sprawny, bardzo zadowolony z tego zakupu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Przybył dość szybko.... Wygląda na to, że zrobione bardzo dobrze. Nie widziałem żadnych smug ani oczywistych wad... Może śruby są trochę słodkie... Cmq próbowałem go naprężyć, ale trzyma się dobrze.. Zobaczmy na końcu, jak leci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Mein Favorit. Ist schon der 3. Frame

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Bardzo dobry produkt, mam nadzieję montalor wkrótce, jakość budowy czuje się bardzo dobra, nie płacić ceł i przybył w 3 tygodniu około przez redpack paczek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 265
    • Ft7 624
    • Ft2 538
    • Ft8 715
    • Ft8 350
    • Ft6 334
    • Ft13 074
    • Ft6 535
    • Ft3 629
    • Ft4 085
    • Ft14 162
    • Ft14 888
    • Ft4 356
    • Ft6 287
    • Ft11 158
    • Ft5 082
    • Ft22 326
    • Ft2 538