Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(89)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(89)
    • 5 Star(80)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/04/2021

    I am very impressed with the quality of the prints! It has taken a while to fine tune the printer, using Youtube and various forums. However, when the shipment was delivered, it was a problem that the touch screen had a full stretch across the screen, but nothing that caused any problems with being able to use the printer without problems. Of course, I contacted Banggood's support and received a new touch screen and a new motherboard under warranty. Sure, there was a bit of bureaucracy with information about the product and the problem itself. But in the end, the support at Banggood has been very helpful and really showed respect, understanding, knowledge and experience as well as the will to do the utmost to make my machine work correctly! I want to applaud and thank you for the big hearts of the support of the agents who took up this warranty issue ❤️👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Doskonały!.Jestem bardzo dobry, przybył szybko i wszystko idealne!.Zrobiłem modyfikację, aby oświetlić zarówno głowę i plan 😄😄😄

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Bardzo zadowolony z tej drukarki. Bardzo łatwe do ustawienia i instrukcje są na miejscu. Myślę o drugim polecam bardzo tę drukarkę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Poważna i szybka dostawa, nr 5/5 ze względu na modyfikację, aby nie stosować pasa osi X, kołowrotek offsetowy 2,5 mm. Zobacz zdjęcia: Rozdrabnianie, prasowanie i stukanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Doskonały produkt, bardzo łatwy w montażu, spełnia swoje obowiązki i wszystko w niesamowitej cenie.Jest idealny dla tych, którzy chcą rozpocząć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Dobra drukarka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Dusty36
    HU
    03/02/2021

    Chłodna Aneta

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Łatwy w budowie i skalibrowaniu, odzysk energii działa świetnie, jakość druku jest dobra. Mogę polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Niezła drukarka. Zaleci na pewno. Czasami silnik osi Y gwałtownie się trzęsie, ale jak na razie dobrze się drukuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    I bardzo dobra rada

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft178,634
    • Ft41,956
    • Ft123,100
    • Ft114,150
    • Ft45,041
    • Ft123,406
    • Ft58,616
    • Ft67,566
    • Ft76,822
    • Ft95,947
    • Ft92,248
    • Ft169,378
    • Ft67,566
    • Ft116,927
    • Ft82,992
    • Ft110,759
    • Ft76,822
    • Ft6,106