Opinie klientów

4.89 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2020

    Drukarka skończyła się nieuszkodzona, dobrze zapakowana, wewnątrz części są dobrze podzielone i pakowane. Przewodnik mógłby użyć jaśniejszych zdjęć i trochę więcej szczegółów. Jeden pręt, który musiałem wymienić, oryginalny był silniejszy w kilku miejscach, a karma nie przeszła przez nie. Istnieje wystarczająco szczegółowe instrukcje na YouTube, aby pomóc w budowie, a zwłaszcza z okablowaniem. Daję drukarce pięć gwiazdek i cieszę się z pieniędzy. Zasada odwracania mikrokontroli zostają nieuszkodzone, tłumione, są one zwykle dobrane do dopasowania plus tabletka. Obsługa klienta stoi w ładowarce bez plus trochę więcej szczegółów. Jeden bar interpozerowy, który muszę zjeść, oryginalny był w różnych miejscach, a nad nimi bez względu na to. Na YouTube będzie w stanie pomóc, że pomóc ludziom, plus będą mogli z niej korzystać. Zasada odwracania mikrokontroli przy użyciu gwiazdek plus wtedy, gdy chcesz, żebym ja to zrobił.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Drukarka przybyła bardzo dobrze zapakowana, sprawdzano czy wszystkie materiały są w porządku, następnie przystąpiono do montażu i testów pracy, wszystko poszło dobrze z pewnymi szczegółami w wyrównywaniu gorącego łóżka, z brązu były używane do wyrównania, Najwyraźniej jest jakiś błąd w cięciu lub obróbce. Załączam zdjęcia paczki i jej montażu. Dziękuję za obsługę. Edwinie C.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Klasa jakościowa i kompletna. Nawet narzędzie do montażu jest włączone. Niestety tylko angielski przewód zasilający. Ale każdy przewód zasilający z krawędzią ziemi pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Jest taki miły. Łatwy w instalacji, wszystkie produkty są Upgradet i działa doskonale Mój pierwszy druk też był dobry Kocham to tak bardzo najlepszy 3d Drucker kiedykolwiek!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Zaskakująco bardzo dobra jakość w głównym, bardzo dobra jakość za pieniądze i rozmiar, montaż trwał około 4 godzin i był dość zaangażowany, ręcznie lepiej niż zakładano, ale obrazy dość małe dla szczegółów wymagane, x osi 3d drukowany napinacz/łącznik przerwany na instalacji, drukowanie aktualizacji już

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Jest dokładnie tym produktem w opisie. Opakowanie było bardzo dobre i w pudełku można znaleźć akcesoria do montażu. Widać, że jestem produktem premium

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Drukarka jest z brytyjskim wtyczką, z brakującym sprzętem i zepsutą rurką wytłaczaną. Skontaktowałem się ze wsparciem z prośbą o częściowy zwrot kosztów, które musiałem ponieść, aby rozwiązać te problemy, a wsparcie nigdy nie odpowiedziało na moją prośbę. Pomimo tego, drukarka działa teraz dobrze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Doskonały przybył doskonale, ma sporo do jazdy więcej nie ma problemu polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Świetnie, szybka wysyłka! Wprowadziłem kilka modyfikacji...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2020

    Drukarka jest ładnie zapakowana, ustawiłem ją zgodnie z instrukcją obsługi. Ale drukarka pokazuje błąd "Ogrzewanie nieudane. Proszę zresetować. Dlaczego pojawia się ten błąd??

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft60 347
    • Ft43 102
    • Ft47 720
    • Ft122 850
    • Ft5 539
    • Ft55 418
    • Ft55 418
    • Ft78 513
    • Ft79 745
    • Ft70 508
    • Ft2 460
    • Ft12 313
    • Ft40 023
    • Ft2 460
    • Ft11 389
    • Ft5 231
    • Ft2 368
    • Ft6 269