Opinie klientów

4.82 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(918)
  • Obrazy
  • Wideo(11)
  • All Star
    • All Star(918)
    • 5 Star(815)
    • 4 Star(65)
    • 3 Star(22)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Niestety, nie było z tego żadnych wniosków. Dopóki nie zbudowałem wszystkiego razem. 🤣 To przypomina mi moje dzieciństwo, kiedy razem buduję & grając z Lego! 🤣 ale na pierwszy rzut oka, wszystko wydaje się być dobre & warte zachodu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Poczekaj jeszcze trochę, żeby wysłać drukarkę. Po wysłaniu przybyła dość szybko. Obecnie jest w stanie montażu. Mam nadzieję, że spełni swój cel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Właśnie otrzymałem paczkę, zajęło mi to 2 miesiące, ale jestem szczęśliwy, nie przynosi listy części ani instrukcji montażu, jak myślałem, ale na pierwszy rzut oka wygląda na kompletną i w dobrym stanie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • Max
    LV
    24/12/2020

    Drukarka była lepsza niż się spodziewałem. Wszystkie części wliczone w cenę i żadna nie jest zepsuta. Przesyłka szybko dotarła w ciągu tygodnia. Zajęło mi dzień, żeby wszystko poskładać do kupy. W pakiecie były również podręczniki. Wszystko było całkiem ładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    10 dni od Czech zacznijmy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Zamówione w piątek i otrzymał następną środę!! Zróbmy montaż.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2017

    Impressora muito boa, qualidade de impressão ótima, o custo dela está bem acessivel, principalmente por aqui, porque no Brasil as que estão a venda esão na fai dos R$ 4.000,00. O unico incoveniente que talvez alguém "ache", é o fato de ter que montar e configurar ela, o que demora algumas horas. Mas por isso estou colocando em meu canal uma série de videos sobre ela e vários outros assuntos, então lhe convido a pelo menos dar uma visitada e conferir o video de unboxing. Unboxing - Anet A8: https://youtu.be/cLNgfwnmGb4

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2017

    The printer came with the heating bed heavily damaged due to poor packaging. There are obvious traces of "I don't care", as soon as you open the box. Parts inside were placed almost randomly, with total lack of attention with regards to pieces that might damage each other during transport. The result is that many parts came to touch each other and scratch critical working surfaces such as the heating bed. The heating bed connection has been soldered with zero skill, this is unacceptable. It even seems like if it had been used before. The alimentation cable has melted polyester on it, yes you read me well. I cannot believe it. I am extremely disappointed by the total lack of care that was given to this product, on every level from soldering to packaging. If that product was for me, I would be mad. But this printer is actually a gift, so it nows makes me mad and ashamed. I am aware that Banggood cannot control every step of the product they offer, so I am now ranting against Banggood and I am sure they will do whatever is necessary to fix this situation. I am a long-term Banggood customer and still have faith in their customer support.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2018

    I have to say that I've been waiting for delivery for almost two months, but in our country the customs is slow. I completed the machine in a few hours, no problem everything is nicely written but I had a problem with adjusting the distance and a problem with step motors which do not turn off when touching the switch. They are still working for 3 seconds. I do not know why, but it does not pose a problem to the 3D print. the quality of 3D printing is AMAZING!!! I recommend a printer by the way, he recorded a review of how to build up https://www.youtube.com/watch?v=WHFm49k7c-k&t=37s

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47,994
    • Ft61,622
    • Ft40,252
    • Ft58,832
    • Ft5,571
    • Ft96,300
    • Ft70,911
    • Ft24,463
    • Ft55,735
    • Ft123,553
    • Ft78,962
    • Ft45,207
    • Ft12,383
    • Ft1,700
    • Ft3,403
    • Ft5,261
    • Ft709
    • Ft27,587