Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(82)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(82)
    • 5 Star(76)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/03/2021

    Ja już go okupuję i jak na razie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2020

    Dotrwam do 20 dni zakupu. Opakowanie w dobrym stanie i pozostaje tylko do sprawdzenia jego działania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Duas unidades dentro das medidas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2021

    Lieferzeit war ok Allein die Versandverpackung lässt zu wünschen - war mal wieder nur eine Plastiktüte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Wejdź bardzo szybko, tylko 16 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Poza tym zniszczone pudełka wydają się w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    Otrzymałem paczkę bez opóźnień. Wszystkie produkty i akcesoria są doskonałej jakości. Jestem bardzo zadowolony z mojego wyboru w BANGGOOOD i akcesoria...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Na razie działają, zobaczymy, jak długo to potrwa, chociaż za tę cenę niewiele można wymagać. Są trochę hałaśliwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Bardzo cichy dmuchawa. Używam wentylatorów do chłodzenia wytłaczanego włókna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Jeden z moich fanów został złamany podczas transportu i ostrze uderza w pęknięcia, ale drugi jest ładny i działa dobrze, dobry przepływ powietrza, dość hałaśliwy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,033
    • Ft2,373
    • Ft2,314
    • Ft3,051
    • Ft1,354
    • Ft2,033
    • Ft2,712
    • Ft2,373
    • Ft4,841
    • Ft3,051
    • Ft47,818
    • Ft78,673
    • Ft12,338
    • Ft45,041
    • Ft61,396
    • Ft3,391
    • Ft5,242
    • Ft5,766