Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(256)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(256)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Dobre wykonanie, a zwłaszcza zamówienie i przybyło kompletne i nienaruszone dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Wygląda na to, że poprawili jakość włókien od ostatniego zakupu. Widzę, że mój zestaw nadrukowy wygląda gładko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Dobrze zapakowany, ładnie wygląda, niestety nie miał jeszcze szansy go przetestować, ale wszystko wygląda świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    gavau 10 dienu begyje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    Excellent ABS filament to print!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Bardzo dobra cena z magazynu Europa CZ. Bardzo dobrze spakowane. Nie pachnie w ogóle. Jednak nadal mają duże problemy z przyczepnością, nawet z (prawidłową) 115°C temperatura łóżka, aceton i alkoholowe czyszczenie łóżka. Trudno wydrukować z powodu problemów z przyczepnością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2017

    This works fine when printed at high temperatures, I have to use 260C nozzle and 90C bed at 30mm/sec with no fan. At lower temperatures this caused a jam. Filament appears to have bubbles in it, I don't know what they are, or if they cause a problem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2017

    Slightly fuzyy quality than other filament but much easy to print using low heater. Strudy enough to 3d print R/C models body kit.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2019

    Cam in good time well packaged and looks good now I am looking forward to reserve my printer so that I can start to print to see how the filament works

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 782
    • Ft9 946
    • Ft10 315
    • Ft14 262
    • Ft8 149
    • Ft8 879
    • Ft8 507
    • Ft16 948
    • Ft11 840
    • Ft10 728
    • Ft19 242
    • Ft11 100
    • Ft8 648
    • Ft8 008
    • Ft7 687
    • Ft8 008
    • Ft9 289
    • Ft5 547