Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Dobra jakość obrazu. Dobry koszt/korzyść. Obsesja. Używaj Dongle'a do oglądania filmów. Zainstalowany Android ma mało pamięci i nie ma dobrej wydajności.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Szybka dostawa dobry produkt dobry, ale zrobiłem wszystkie ustawienia nadal w lewym dole rogu pokazując niewyraźne widzenie?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Produkt wyglądający premium, świetna konstrukcja, ma dużą jasność, co umożliwia oglądanie w ciągu dnia. Chłodnik wydaje trochę hałasu, ale nic nie przeszkadza w doświadczeniu. Jestem całkiem zadowolony z zakupu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Bardzo dobry obraz za cenę, którą płacisz.. Dźwięk jest zły, ale łatwo naprawić z głośnikiem bleutooth! Za taką cenę myślę, że jest najlepszy na rynku! O sprzedawcy, żadnych problemów! I dobry czas dostawy! Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2020

    Bardzo czysty i dobry dźwięk! Bardzo zadowolony za cenę zapłaconą :) szybka dostawa zbyt

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Jakość obrazu jest po prostu niesamowita

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Otrzymałem dziś, po dziesięciu dniach, narzędzie spawalnicze w idealnym stanie, z ładnym opakowaniem. Włączyłam go i działa idealnie. Spróbuję, oczywiście, przy spawaniu, ale wierzę, że tam również będzie dobrze się spisywał, ponieważ wygląda na solidną budowę. Chociaż mały, wygląda cudownie. Polecam to. Dzięki jej Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Dostawa bardzo szybka. Dostarczenie zajęło tylko 8 dni. Byłem bardzo podekscytowany po przejrzeniu recenzji youtube i miałem wysokie oczekiwania co do tego produktu. Po 1 tygodniu użytkowania moja opinia jest. Plusy 1. Ogólna jakość obrazu, zwłaszcza 1080 i 720, jest bardzo dobra dla 120 cali ekranu. 2. Chociaż tylko jeden głośnik 5w. Jego głośno i wyraźnie na wysokich poziomach zbyt dla domu duży pokój. 3. YouTube działa bez zarzutu. 4. Obraz wygląda bardzo jasno i ostro, gdy jest oglądany w całkowitej ciemności, jest nawet porównywalny z dużą telewizją ledową. 5. Prosta konfiguracja i łatwa w obsłudze. Stosunkowo tańsze niż inne dostępne projektory o podobnych specyfikacjach. Przeciw. 1. Jakość obrazu nie jest spójna w każdym punkcie. Na krawędziach znajduje się rozmyta, której nie można usunąć nawet po kilku korektach. To jest bardzo irytujące. 2. Hałas wentylatora może być odczuwalny, jeśli ktoś ustawia się bardzo blisko projektora. 3. Głośniki, jeśli zostaną włączone 10w, mogą być świetną kombinacją. 4. System operacyjny Android 6 jest bardzo stary i obecnie nie ma żadnej możliwej aktualizacji. Wiele przydatnych zastosowań telewizji i filmów nie może być zainstalowanych lub działa prawidłowo. 5. Aby wyświetlić ekran błędów, potrzebujemy co najmniej 3 do 5 metrów odległości od projektora i ekranu. 6. W ciągu dnia lub jeśli jest jakieś światło, jakość obrazu jest OK, ale nie ostre i jasne, co jest oczekiwane od projektora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Très bon rapport qualité/prix. Depuis 4 mois d'utilisation, fonctionne parfaitement bien, très bonne définition en HD, bonne puissance et bon contraste. Je conseille.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft48 846
    • Ft58 005
    • Ft61 058
    • Ft67 164
    • Ft20 147
    • Ft73 270
    • Ft76 323
    • Ft28 390
    • Ft29 917
    • Ft38 771
    • Ft58 005
    • Ft47 624
    • Ft30 527
    • Ft27 474
    • Ft54 952
    • Ft23 811
    • Ft20 758
    • Ft10 072