Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Produkt jest gid, ale nie ma podwójne pasmo Wi-Fi i 1gb pamięci i 8 gb nie wystarczy, myślę, że powinien mieć trochę więcej ram i wewnętrznych przechowywania. Chociaż naprawdę doceniam jakość projekcji produktu i jakość budowy

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    najlepsza inwestycja, u można pobrać aplikacje i połączyć swoje urządzenia bluetooth (głośniki i słuchawki) Nie potrzebujesz kijków do telewizora. Naprawdę łatwy w użyciu, bo jest całkiem intuicyjny. Przekształciłam moją sypialnię w kinie ... Ps* te zdjęcia zostały zrobione po południu z zamkniętą kurtyną...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Projektor jest świetny. android 9 Bardzo dobry jako wartość dla funkcji. Potrzebuje półzapachowego miejsca, aby mieć czysty widok Tylko firma przewozowa nie jest dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Naprawdę świetny projektor, użyliśmy go już wiele razy! Jedna uwaga: oryginalny dźwięk jest dość niski, więc będziesz potrzebował wzmacniacza, jeśli chcesz poczuć prawdziwy film

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Projektor jest wporzo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Doskonały, aby zobaczyć zawartość z niskimi środowiskami światła, super zalecane. Przyjazd na 21 dni i nie płacić żadnych dodatkowych podatków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2021

    Doskonała logistyka, doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Wspanialy produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Przybyło bardzo dobrze zapakowane i przed terminem bardzo zadowolony z produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Projektor spełnił moje oczekiwania, dobrze płynny system operacyjny nawet mając tylko 1gb barana Uwaga: Nie byłem opodatkowany 😍😎

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft49 984
    • Ft20 504
    • Ft51 266
    • Ft31 399
    • Ft24 990
    • Ft53 188
    • Ft127 208
    • Ft30 438
    • Ft48 062
    • Ft29 797