Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(202)
    • 5 Star(185)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Pierwszy raz kupiłem coś importowanego i byłem zaskoczony. Przyszedł w ciągu 10 dni roboczych od daty wysyłki, nie byłem opodatkowany i produkt jest w rzeczywistości, czego oczekiwałem. Nie jest to projektor TOP, znam lepsze projektory, ale wszystkie są droższe. W przedziale cenowym, ten projektor będzie mi odpowiadał dobrze, ponieważ zamierzam go używać tylko w nocy, w moim pokoju, aby zobaczyć film lub serial. Ma dobrą jakość obrazu w ciemności, zaprojektowany około 100" w odległości 3 metrów, a dźwięk zaskoczył mnie, ponieważ myślałem, że muszę użyć mojego zewnętrznego JBL i nie ma takiej potrzeby. Bardzo mi się podobało, nie wierzę w ten przedział cenowy, że znajdziesz coś lepszego. Może kupię no androida, aby zainwestować w ogień kij, tylko w dół jest to, że zauważyłem, że straciłem jakość obrazu i spowolnienie w aplikacjach, takich jak Netflix, Amazon Prime, DISney Plus, itp.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    najlepsza inwestycja, u można pobrać aplikacje i połączyć swoje urządzenia bluetooth (głośniki i słuchawki) Nie potrzebujesz kijków do telewizora. Naprawdę łatwy w użyciu, bo jest całkiem intuicyjny. Przekształciłam moją sypialnię w kinie ... Ps* te zdjęcia zostały zrobione po południu z zamkniętą kurtyną...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dostawa za 25 dni. Doskonały produkt! Bardzo dobry obraz, nawet z jasnością i niesamowitym, w ciemności. Objętość dźwięku jest zadowalająca dla małych środowisk; nie ma żadnych zakłóceń. Warto było kupić. Obs.; nie byłem opodatkowany. Gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Jesteśmy pod wrażeniem jakości, jaką mamy. Projektor tak tani może zaoferować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Bardzo dobrze, bez żalu. (Nie byłem opodatkowany w Brazylii, dostałem się przez Kurytybę i jestem z wewnątrz SP) Dla projektora hd, jest świetny, a android działa bardzo dobrze, nie blokuje się i nie daje się na audio przez transmisję. Oczywiście przewiduje, że jest ciemniejszy, aby uzyskać lepszy obraz, ale z pewną jasnością nadal jest dobry.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobry wieczór.. mam produkt, ale ten sam model bez androida, a sama aplikacja wideo nie działa, ale jeśli wejdziesz do aplikacji Story, pobierz VLC, jest rozwiązany. Zrobiłem test filmu 4k, przebiegłem bez blokad przez VLC, kolejny z moich bez androida, nie nagrzewa się tak bardzo jak ten... Ale biorę to pod uwagę, ponieważ jest to wideo przesyłane strumieniowo przez Internet Wi-Fi, Gdzie procesor pracuje najbardziej i nagrzewa projektor Android x1... ale nie zamyka się...będziesz zaskoczony dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Podobał mi się ten produkt. Przyszło na długo przed oszacowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Produkt jest gid, ale nie ma podwójne pasmo Wi-Fi i 1gb pamięci i 8 gb nie wystarczy, myślę, że powinien mieć trochę więcej ram i wewnętrznych przechowywania. Chociaż naprawdę doceniam jakość projekcji produktu i jakość budowy

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Projektor jest świetny. android 9 Bardzo dobry jako wartość dla funkcji. Potrzebuje półzapachowego miejsca, aby mieć czysty widok Tylko firma przewozowa nie jest dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    Wyśmienicie!!! Przybyli szybko, a jakość produktu jest niesamowita. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$809.99
    • US$339.99
    • US$386.99
    • US$118.79
    • US$194.69
    • US$149.59
    • US$104.99
    • US$69.99
    • US$639.99
    • US$1,689.99
    • US$2,489.99
    • US$299.99
    • US$349.99
    • US$159.99
    • US$169.99
    • US$2,499.99
    • US$319.99
    • US$989.99