Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(137)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(137)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2020

    Elektronika jest bardzo dobra. Możesz zobaczyć wszystko, czego potrzebujesz. Można również zbadać niektóre z obiektów przyrodniczych. Ale jeśli chcesz czegoś bardziej subtelnego, jak małe stworzenia, bakterie itp., musisz spojrzeć na mikroskopy optyczne. Bardzo szybka dostawa w Europie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Przedmiot dotarł szybko i dobrze zapakowany. Łatwy w montażu z fantastyczną rozdzielczością. Jedynym elementem nieobecnym jak na „co jest na liście" był filtr UV. Wszystkie elementy bardzo dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Przybyli w ciągu 14 dni po zamowieniu! Jest to bardzo ładny mikroskop o świetnej budowie i jakości obrazu. Jestem z tego bardzo zadowolony. Jedyną wadą, jaką znalazłem, jest to, że języki NIEMIEC i PORTUGESE są wymieniane. Powinno to zostać skorygowane w aktualizacji oprogramowania firmware. Poza tym, bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Przybyli wcześniej niż oczekiwano, odpowiednie i nienaruszone opakowanie.Ważna rzecz, biorąc pod uwagę koszt na pewno nie z profesjonalnego narzędzia. Obawiałem się, że soczewka zbliży się zbyt blisko powierzchni roboczej i pozostawi mało miejsca na operacje, ale zauważyłem, że w pobliżu soczewek uzyskano okrągłą przerwę, gdzie można ją bezpiecznie naprawić. Ok światło, powiększenia odpowiednie do pracy elektronicznej, ekran o odpowiedniej wielkości nawet bez połączenia z ekranem zewnętrznym działa dobrze. Krótko mówiąc, odpowiedni zakup, mamy nadzieję w czasie trwania, lokale są więcej niż zadowalające

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    To przyszło na osiem dni. Dobre solidne opakowanie ładny i wyraźny obraz z bardzo ładnym zoomem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobry mikroskop! Bardzo dobra głębia pola i czysty obraz! Możesz sprawdzić moją recenzję wideo tutaj, porównując ją do Mustool G1200: https://youtu.be/B36UuvaSsRo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Grawens
    HU
    22/08/2021

    Bardzo dobry produkt. Długa ogniskowa, wygodna do pracy. Szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Produkt opisany jako udane odkrycie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2020

    Mimo że paczka była wysłana dopiero po dwóch miesiącach warto było czekać. Mikroskop jest super polecam każdemu do pracy przy naprawach sprzętu. Jakość obrazu jest bardzo dobra . Produkt dobrze zapakowany . Lutuje się też bardzo dobrze z tym mikroskopem. Polecam sprzedającego . Pozdrawiam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Świetny mikroskop dla jego wartości. Moje główne zastosowanie to lutowanie i inspekcja. Więcej niż zoom na lutowanie powierzchni. Możesz uchwycić wideo Full HD za pomocą 60fps, który jest płynny nawet dla szybszego ruchu podczas lutowania. Może robić zdjęcia do 24 mega pikseli, a zarówno wideo, jak i zdjęcia są zapisywane na karcie micro SD. Można go przechylić, aby uzyskać efekt 3D dla niektórych IC, które są trudne do odczytania, jak ATMEGA 328, że jest to świetna funkcja (zobacz mój obraz). Mógłbym zrobić kilka zdjęć, ale są zrobione moim telefonem komórkowym, więc widać trochę linii monitora. Próbowałam mojej karty micro SD, ale po zapisaniu zdjęć w urządzeniu i włożeniu do mojego pc, jest napisane, że nie może otworzyć karty micro SD proszę format. Nie sądzę, że to wina urządzenia, bo jeśli zrobię to samo z moim telefonem komórkowym, to ten sam błąd karty micro SD. Może to błąd formatowania, ale masz przynajmniej moje zdjęcia z telefonu komórkowego. Kupiłbym go jeszcze raz, z powodu ostrych szczegółów za tak niską cenę. Dzięki Andonstar za tak wysokiej jakości urządzenie! Dzięki Banggood za szybką dostawę poniżej tygodnia. Życzę wam wszystkiego najlepszego w Chinach. Staracie się, nawet w tak pandemicznych czasach. Pozdrawiam Timur

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft69 453
    • Ft69 453
    • Ft23 044
    • Ft37 882
    • Ft1 260
    • Ft5 929
    • Ft2 649
    • Ft5 102
    • Ft13 572
    • Ft6 598
    • Ft23 675
    • Ft21 150
    • Ft5 048
    • Ft37 882
    • Ft5 680
    • Ft6 943
    • Ft8 521
    • Ft154 696