Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(183)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/08/2021

    Kamera i 8" LCD ma Clear Optics bez włączonego zoomu cyfrowego. Jednostka oferuje x8 razy cyfrowy zoom. Ogólna jakość Build jest całkiem dobra dla lekkiej jednostki. Z zainstalowaną kartą micro SD wideo i nieruchome obrazy mogą zostać uchwycone. Na oprawie ekranu LCD znajduje się mały trympot sterujący jasnością, który kontroluje 8 świateł LED otaczających obiektyw, co pozwala światło skupić się bezpośrednio na obiekcie. Dodatkowe dwa elastyczne światła LED mogą być przesuwane i kątowane w dowolnym kierunku, który jest również przydatny. * Uwaga: Poniższe próbki obrazka pokazują poziom powiększenia na różnych wysokościach, aby przedstawić przestrzeń roboczą pomiędzy podstawą a rzeczywistą obiektywem. Ogólnie całkiem dobry produkt dla $

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Jestem całkowicie pozytywnie zaskoczony tym mikroskopem. Ekran pokazuje kolorowe, ostre obrazy. Zmiana powiększenia jest tak samo łatwa jak skupienie. Światło można regulować i przyciemnić bardzo łatwo. Ekran jest wystarczająco duży i bardzo łatwy do pracy pod mikroskopem. Mam nadzieję, że trwałość odpowiada jakości pierwszego wrażenia. Absolutna rekomendacja zakupu ode mnie, zarówno dla prostego oglądania małych przedmiotów, jak i do pracy pod mikroskopem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Doskonały produkt, imponujący poziom powiększenia. Umożliwia obserwację owadów i innych pierwiastków w bardzo precyzyjny sposób. Idealny dla dzieci, aby odkryć mikroskopijne elementy. polecam. Sugestia: wyzwalanie strzału może być przeniesione do pilota, co zapewni lepsze ujęcie, bez przesuwania głowicy urządzenia po naciśnięciu przycisku znajdującego się na ekranie. Bardzo pomocne byłoby wyjaśnienie, jak działać ze specjalną baterią (do nabycia osobno).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Doskonała jakość mikroskopu cyfrowego do lutowania, a cena od Banggood. Zdecydowanie polecam, jeśli nie masz budżetu na lepszy mikroskop cyfrowy i szukasz czegoś praktycznego o doskonałej jakości obrazu i funkcji. Zbadałem długo i ciężko patrząc na wszystkie modele w tym przedziale cenowym i bardzo zadowolony z tego zakupu rzeczywiście. Zalety: duży przejrzysty ekran, doskonała jakość obrazu, brak zniekształceń kolorów, doskonała zdolność powiększenia i prawidłowa rozdzielczość (1080 FHD) Doskonała rozdzielczość i wyraźny obraz zdecydowanie poprawiły moje wyniki lutowania. Doskonałe oświetlenie obszaru roboczego z dużą ilością opcji. Łatwo zmontowany i zainstalowany za pomocą bardzo długiego kabla USB, który jest bardzo mile widziany. Bardzo wytrzymała na stanowisku roboczym, wydaje się być sztywna/rugged i trwała. Pokrętło ostrości mikroskopu jest gładkie i ma wysokiej jakości dotyk. Jednak urządzenie jest bardzo wytrzymałe i nie straciło ostrości obrazu ani nie uszkodziło obrazu, gdy są naciśnięte (jest mocno i solidnie). Wady: Bateria nie jest wliczona w cenę (miał mnóstwo baterii Vape 18650, więc nie ma problemu) , Zdalne sterowanie nie jest wliczone w cenę Dla tego urządzenia działa świetnie i otwiera więcej opcji menu, takich jak poziome/pionowe linie na ekranie, ISO, jasność i inne łatwo dostępne ustawienia monitora (ta sama funkcjonalność, jak w przypadku AD207, AD407). NIE łączy się z PC / iPhone'em (brak wyjścia HDMI) - naprawdę chciałbym, aby Adonstar zawierał tę funkcję w tym modelu. Pokrętło do regulacji wysokości i pokrętła stojana są „tani" i nie są gładkie, więc nie są one często używane, więc... Dobra. Ogólnie, dla rozwiązania o niskim budżecie, jest to najlepszy model w kategorii poniżej 100 USD i zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Sprzedawca musisz dostarczyć to, co opisują w opisie produktu, na przykład: kupiłem Andotar Mikroskopowy AD208S 8.5 cal 5X-1200X Digital, Tylko, że nie dostarczył to, co zostało opisane, ale raczej REPLICA (Generico) Byłem bardzo rozczarowany moim zakupem. Nie polecam tego sprzedawcy. Poniżej zdjęcia z MICROSCOPIO Pirata.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2022

    Bardzo, bardzo, bardzo fajne. Ale nie ma zdalnego sterowania, nie ma osłon ochronnych obiektywu powiększającego, i nie ma głównej wtyczki zasilania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Produkt jest doskonałą jakością za jego pieniądze. Bardzo dobre opakowanie wysyłkowe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Produkt przybył na czas i wszystko jest w porządku, wszystko było ładnie zapakowane i nic nie zostało uszkodzone podczas transportu. Urządzenie jest przetestowane i działa świetnie, jestem z niego zadowolony. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Po kilku miesiącach mogę powiedzieć więcej na ten temat: Na początku byłem zdziwiony, jak dobrze wygląda wideo. Ale potem zauważyłem, że prawa strona jest zamazana. Niedużo, ale... Ekran czasami jest zbyt ciemny nawet na max ustawienia. Latarka na PCB z maksymalną mocą ledową, ale mikroskop automatycznie zaciemnia obraz Wsparcie mikrofonu będzie dobrym rozwiązaniem w nowych firmware.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Przedmioty są takie, jak opisano, dokładnie to, co kupiłem, bardzo dobrze zapakowane, a także bardzo szybka wysyłka i dostawa, polecam sprzedawcy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.99
    • US$11.99
    • US$28.99
    • US$66.99
    • US$65.99
    • US$25.99
    • US$64.99
    • US$20.99
    • US$26.99
    • US$16.09