Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(89)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    W tym modelu funkcjonuje więcej niż w modelu przez 8. Tam jest boczna światła i pilot. Jakość obrazu jest znakomita i ostra. Na moim przykładzie csp led Samsung 1,2x1.2mm może być zasilany z powerbanku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Czekałem na to od jakiegoś czasu i teraz, kiedy go mam, zawsze będzie na moim biurku. Świetny produkt, doskonałe powiększenia i wideo z doskonałą rozdzielczością 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo dobry mikroskop cyfrowy do lutowania elektronicznego SMC. Dolna płytka jest aluminiowa, chłodna. Lepiej niż wszystkie mikroskopy Mustool.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Doskonały produkt, dobre wykończenie, w pierwszym testach świetna jakość obrazu. Polecane, ale nie do końca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Bardzo dobrze!!! (ang.) Spójrz na recenzję na temat Pt-BR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2021

    puas, barang sesuai deskripsi... layanannya cepat, responnya cepat, pengirimannya juga cepat, thank you banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Dobra jakość produktu, przydatna w fazie spawania i odsalania elementów smartfona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2021

    Szybka wysyłka do Kolumbii bez płacenia cła, dobry wizerunek. Jak na cenę, jest całkiem niezły. Dziękuję bardzo Banggood!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Podoba mi się, jest tak dobry jak opisano i jak widać na youtubie. Naprawdę polecam tego Microscoop i sprzedającego. Dużo miejsca między mikroskopem a miejscem pracy, tak straconym z miejsca do lutowania lub robienia innych rzeczy. Ładnie spakowane. Bardzo szybka wysyłka i dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Dostawa była dość szybka. Jeśli chodzi o cenę, to nie jest złe na początek, to ma jakąś wadę, nie noszenie baterii data i czas jest resetowany za każdym razem, gdy wyłączasz mikroskop. Dość przyzwoity wzrost cyfrowy i 7-calowy ekran z dobrą rozdzielczością!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 620
    • Ft45 440
    • Ft78 686
    • Ft59 013
    • Ft13 413
    • Ft4 587
    • Ft39 000
    • Ft24 990
    • Ft18 849
    • Ft121 555
    • Ft64 751
    • Ft56 420
    • Ft87 473
    • Ft7 948
    • Ft20 446
    • Ft35 594
    • Ft23 276
    • Ft24 128